"Светът е оцелял, защото се е смял": Какъв тип хумор ни пасва според зодията?

Черният хумор е типът хумор, в който Близнаците са най-умели

10.09.2022 | 06:50 Редактор: Ваня Кузманова

Има една българска поговорка, която гласи: "Светът е оцелял, защото се е смял". Освен това казват, че смехът е най-доброто лекарство срещу всички болести и проблеми и това е абсолютно вярно! 

Близнаци

Черният хумор е типът хумор, в който Близнаците са най-умели. Те са склонни да пускат противоречиви коментари и шеги, които не всеки би одобрил или разбрал, въпреки че в основата си те са доста смешни. Повечето Близнаци са родени стендъп комедианти, които искат да дразнят другите с дебелашките си и провокативни шеги.

Везни

Странният хумор е видът, който най-много допада и приляга на представителите на тази зодия. Везните са много остроумни и често използват интелигентността си, за да коментират хората, използвайки обран хумор. Най-хубавото е, че по време на този процес те имат напълно неемоционално отношение и са готови да говорят направо – лице в лице, което обърква хората. 

Водолей

Водолеят е един от най-арогантните въздушни знаци и не е учудващо, че чувството му за хумор граничи с нарцисизъм. Сатирата е стилът на хумор, който подхожда най-добре на родените в тази зодия личности. Повечето Водолеи са интелектуалци и правят всичко възможно, за да бъдат в крак с настоящите събития. 

Повече по темата четете в Tialoto.bg

Снимка: Pixabay

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК