Какво ще донесе септември за всяка зодия?

Астрологична прогноза за следващите 30 дни

02.09.2022 | 06:30 Редактор: Ваня Кузманова
Какво ще донесе септември за всяка зодия?

Какво ще донесе септември за всяка зодия?

Овен

Обичайните процеси ще протичат по-бавно от обикновено. За представителите на вашия знак е доста трудно да намалят темпото, но все пак пасивната позиция ще е за предпочитане, тъй като колкото и да се стараете да ускорите получаването на някои резултати, не само няма да успеете, но може да си създадете още по-големи затруднения. Съобразявайте се с хода на събитията и ги наблюдавайте внимателно. 

Телец

Решаващо влияние върху събитията ще има намиращият се във вашия знак Уран, който през целия период ще е в ретроградно движение. Ретроградността е естествен процес, а наименованието произлиза от латински термин, който буквално означава „крачка назад“. В процес на ретроградност планетите излъчват енергийни потоци, чието влияние е различно от въздействието им в директно движение. 

Близнаци

Опитайте да разпределите работата си равномерно за целия период още в началото на месеца. Структурирайте перспективните си планове и обърнете особено внимание на дейностите, които не са спешни и могат да бъдат отлагани при необходимост. Съобразете се с факта, че Меркурий, вашият управител, макар и да не се намира във вашия знак, ще премине в ретроградно движение. Проектите, започнати в началото на този месец ще дадат реални резултати в края на следващия. 

Рак

Ще се налага да променяте приоритетите си в сравнително кратки периоди от време. Професионалните задължения ще изпреварват социалните ангажименти, те пък на моменти ще остават на заден план заради лични грижи. Романтиката ще бъде засенчвана от прагматизъм, а собствените предпочитания ще се оказват по-важни от тези на любимите хора. 

Лъв

В началото на месеца ще сте по-наблюдателни, по-чувствителни и в известен смисъл по-уязвими. Дреболии, които при други обстоятелства не биха ви направили впечатление, може истински да ви разтревожат. Усещайки напрежение и безпокойство ще сте по-раздразнителни и готови да влезете в ролята на персонаж от шекспировата комедия "Много шум за нищо". 

Дева

Опитайте се да определите кое е най-важно за вас още в началото на месеца. Някои стари теми може отново да излязат на дневен ред, не ги пренебрегвайте. Колкото по-умело съчетаете социалните условия с личните интереси, толкова по-безболезнено ще заобиколите конфликтните ситуации. Често ще се налага да прибягвате до компромиси, но благодарение на тях ще предотвратите евентуални загуби не само в материален, но и в морален аспект. 

Везни

Един от месеците, в който както се казва „силата ще е с вас“. Меркурий се намира във вашия знак и преминавайки в ретроградно движение ще излезе от него, малко след като се съедини със Слънцето в деня на Есенното Равноденствие, един от четирите особено важни момента в годината. След това, в края на месеца при вас "ще се настани" и Венера. 

Скорпион

Мислите и чувствата ви ще се променят на спадове и възходи. Настроението ви на моменти ще стига до крайности под влияние по-скоро на външни фактори, отколкото на собствените ви съмнения или ентусиазъм. Единствената опасност е, че попадайки във вихъра на емоциите, може да смесите желанията си с действителността, а последствията от подобно объркване няма да са съвсем приятни. Съществуват предпоставки за сложности в партньорските отношения. 

Стрелец

Продължават благоприятните тенденции от предишния месец, засягащи бизнеса и професионалното ви развитие. Ще довършите всичко започнато точно в уговорените срокове или малко преди тях и ще попаднете на изгодни възможности за втора или допълнителна работа. Ще стабилизирате приходите си. 

Козирог

Обстоятелствата ще са благоприятни, за да изпълнявате рутинните си текущи задължения и едновременно с тях да започнете подготвителните процеси и да поставите основите на проекти, чието изпълнение изисква по-дълъг период от време. Ще можете да систематизирате първоначалните етапи и да подготвите осигуряването на ресурсите. Така ще си осигурите много повече време за същинското изпълнение след време. 

Водолей

Няма да се налага да бързате, което означава, че ще можете подробно да проверите вече получените резултати и да ги стабилизирате максимално. Ще си осигурите директен контакт с хората, от които зависи реализацията на замислите ви. Дискусиите с тях ще ви подскажат поредица конструктивни решения на неясните казуси, както и преките пътища за стигане до крайната цел. 

Риби

Първостепенно събитие на месеца е пълнолунието във вашия знак. То ще се случи ден след като Меркурий премине в ретроградно движение и ще повлияе на развитието на дългосрочните ви проекти. Малко след това Слънцето и Нептун, който е в ретроградно движение, ще са в опозиция. 

Повече по темата четете Tialoto.bg 

Снимка: Pixabay

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК