Издирва се: Домашен питон избяга от терариума си в апартамент в София

Според собственика животното се плаши лесно и обича да се катери

16.08.2022 | 19:32 Редактор: Петя Кръстева

Издирва се домашен питон, изчезнал от апартамент в София. Собственикът разказва, че змията не е агресивна нито отровна. По думите му животното се плаши лесно и обича да се катери. 

В неделя съквартирантите на Иван му се обаждат с тревожната вест, че домашният му любимец - килимният питон Морени, не е в терариума си.

"Казах им - момчета, огледайте. Възможно е змията още да си е в апартамента", разказа собственикът.

Най-вероятно змията е пробила мрежичката на терариума и е излязла през пролуката. Иван започва да я издирва активно, като публикува обяви в социалните мрежи и разлепва снимки в квартала. Единственото му притеснение е някой да не нарани змията. 

Ханко е приятел на Иван, който също отглежда змии. Не за първи път е свидетел на бягство на подобен тип влечуго. 

"Винаги пада страшно много търсене и чакаш да излезе. Една беше избягала в кола и се вози 3 месеца преди да се покаже", разказва той. Момчетата се надяват Морени да е добре. Гарантират, че не би нападнал човек.

Вижте повече в репортажа на Виолета Манчева.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК

1
1 rate up comment rate down comment 0
Деси
преди 1 месец
Какви *** са тези, коиото го гледат..."той не бил бягал за пръв път"..., "веднъж друга змия била избягала и се скрила в кола и се показала чак след 3 месеца..." Съвременните хора от глупост ще се затрият... Сигнализирай за неуместен коментар