Пълнолуние във Водолей: Трябва да прочистим дома си от стари дрехи и ненужни предмети

Ето каква енергия ни носи

10.08.2022 | 20:45 Редактор: Искра Ангелова
Пълнолуние във Водолей: Трябва да прочистим дома си от стари дрехи и ненужни предмети

През 2022 година бяхме свидетели на две суперлуни, а сега ни очаква третото невероятно пълнолуние. То ще е на 12 август в знака на Водолей. Пълнолунията обикновено се свързват с кулминация или край на нещо, което сме започнали или въпрос, който ни е вълнувал през юни месец. Сега това ще достигне крайната си точка. Възможно е също и да се намираме в период, в който трябва да вземем решение.

Пълнолунията винаги насочват вниманието ни към това, което трябва да бъде премахнато от живота ни, за да продължим да се развиваме и да вървим към по-високо по нашия път.

Августовското пълнолуние попада във въздушния знак Водолей, който е знакът на водоносеца. Водоносецът е символ на изцеление. Има дарбата да събира "водата" - емоционалната, психическа енергия на света около нас, в своя съд и да я изчиства. 

Тъй като енергията на Водолея ще се усеща силно по време на пълнолунието, можем да я използваме, за да почистим дома си от стари дрехи и ненужни предмети, да се разделим с хора, които не са лоялни към нас, да пренасочим мислите си към позитивното, а не към негативното. Да проявим любов към себе си, да се погрижим за себе си, да даряваме любов и на другите.

Въпреки че ще има още пълнолуния до края на 2022, това ще е последната супер Луна за тази година. Тя ще ни помогне да осъзнаем къде се намираме и по кой път бихме искали да продължим.

Но Сатурн, планетата на кармата, е много активен при това пълнолуние. Винаги, когато Сатурн е активен, той може да ни накара да поемем по-голяма отговорност за действията си и да гарантираме, че се движим в съответствие с нашето висше Аз.

Четете цялата статия в az-jenata.bg.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК