Любовен хороскоп за август: Разочарования за някои зодии, ще търсим отговори

Любовта ще ни носи радост, но и ще ни накара да се замислим върху това какво търсим, даваме и получаваме

29.07.2022 | 10:50 Редактор: Ирена Бакърджиева
Любовен хороскоп за август: Разочарования за някои зодии, ще търсим отговори

Последният летен месец ни носи интензивни любовни емоции. Няма да липсват изпитания за връзките, възможни са и някои любовни разочарования. Ще търсим отговори на някои въпроси и може да намерим някои от тях. Любовта ще ни носи радост, но и ще ни накара да се замислим върху това какво търсим, даваме и получаваме.

Овен

През новия месец звездите ви съветват да бъдете по-щедри към партньора си по отношение на това да покажете любовта си към него. Бъдете подкрепящи и ще имате прекрасен любовен живот.

Някои от самотните представители на зодията ще могат да срещнат любовта през този месец, но това ще се случи при положение, че сте успели да се отърсите от минали любовни емоции. Отворете сърцето и ума си, за да дойде любовта в живота ви. Юпитер ви зарежда с енергия, а Венера ще удвои чара ви.

Без значение дали сте обвързани или търсите своята сродна душа, планетите ще ви подкрепят, но това не означава, че не бива да сте инициативни.

Телец

През август месец що се отнася до любовта, Телците ще могат да разчитат на подкрепата на Юпитер и Венера. Ще се чувствате по-привлекателни и уверени. В същото време обаче може да сте по-нетърпеливи, да не сте склонни на компромиси. За да постигнете романтика в личния си живот, трябва да работите усилено.

Този месец е важно да бъдете активни, отдадени, ако искате да имате успехи и на любовния фронт, особено ако отскоро сте в нова връзка. Сериозно обвързаните Телци може да наблегнат на задълбочаване на комуникацията с любимия човек, на заниманията, които ще ви помогнат да се преоткриете един друг. Това ще ви донесе и приятни емоции.

Близнаци

Венера ще ви подкрепя, а Марс ще засили волята ви, подтиквайки ви да действате според собствените си интереси, но и да се съобразявате с интересите на другите. Не ви липсват ресурси, за да се изправите пред препятствия в любовта, ако се появяват такива. Любовта през август ще ви носи много емоции, които е добре да запазите временно в тайна от близкия си кръг.

В сексуален план ще имате желание да разнообразите емоции с партньора ви, а някои от вас може да поставят началото и на планове свързани с бебе. Необвързаните Близнаци няма да скучаят, но не бива да насилват събитията.

Рак

За някои представители на зодията август започва със сватба или предложение за брак. Но периодът е подходящ и за започване на нова връзка. Тези от вас, които са необвързани и нямат някоя вълнуваща личност насреща или пък нещата им се случват по-бавно с някого, е по-добре на този етап да спрат да търсят любовта. Грижете се за себе си и се наслаждавайте на лятото.

Раците в дългогодишна връзка и брак е добре да избягват конфликтите. Такива са възможни, ако имате да разрешавате някакви битови въпроси или ви предстои обновяване на дома. Почивката и заниманията, които носят приятни емоции ще помогнат в дома да поддържате хармонията помежду ви.

Лъв

Самотните Лъвове ще са отворени за нови връзки. Готови сте да обичате и да бъдете обичани. Сега сте изцяло съсредоточени върху създаването на хармонични отношения както в любовен, така и в приятелски план. Но ако нещата не вървят така, както искате, това ще нарани много егото ви. В борбата за сърцето на противоположния пол можете да отстъпите на някого.

През август като цяло има голяма вероятност да попаднете в различни връзки и любовни триъгълници. Бъдете внимателни, не позволявайте някой да си играе с вашите чувства.

Лъвовете във връзка е добре да не забравят за романтиката и малките изненади към партньора. Иначе август и за тях ще е хубав любовен месец.

Дева

Деви, очарованието ви през новия месец няма да остане незабелязано. Ако изпитвате емоции към някого, то те може да се окажат взаимни. Но не се опитвайте да злоупотребявате с нечие добро отношение. Не бързайте, а следвайте събитията.

Тези от вас, които търсят просто флирт и забавление в края на лятото, ще имат тази възможност. През август стара тръпка може да напомни за себе си и да подновите срещите. Бъдете внимателни.

За Девите в сериозна връзка е важно да не бъдат твърде критични към партньора. Не си разваляйте любовния климат с претенции, мрънкане и драми.

Везни

За представителите на зодията това е прекрасен период за любовта. Някои от вас ще надградят връзката си, други пък ще обновят дома си. Сериозно обвързаните ще се радват на романтика, пътувания. В края на месеца са възможни кавги и спорове, опитайте се да не стигате до тях, а да разрешите проблемите с добра комуникация. Ако отскоро сте във връзка, някои ситуации ще бъдат като тест за това какъв партньор имате до себе си.

Скорпион

За сериозно обвързаните е възможно леко охлаждане в отношенията с партньора. Това може да се дължи на твърде много натрупани вътрешни преживявания. Хубавото е, че това скоро ще отмине. Подредете мислите си и не забравяйте да споделите за дистанцираното си поведение на любимия човек.

За необвързаните август носи любовна тръпка, която обаче няма да доведе до сериозни взаимоотношения. Не преследвайте илюзии, можете силно да разклатите авторитета си. Тези, които отскоро са във връзка, си струва да работят върху самочувствието си. Поради факта, че не знаете как да цените себе си, вие проявявате ревност, а това само ви вреди.

Стрелец

Стрелецът ще вложи много усилия в хармонично развитие на любовната си връзка. Ако отскоро се срещате с някого, не бързайте с интимната близост. Сега е по-добре да се наслаждавате на духовни взаимоотношения. Прибързаните интимни отношения могат да доведат до някои проблеми.

Ако се намирате в неудовлетворяваща връзка, не се страхувайте да ѝ сложите край. Тези от вас, които са в дългогодишни взаимоотношения ще се отдават на повече забавление, споделяне и преоткриване с любимия човек, пише az-jenata.bg.

Козирог

В търсене на тръпката в личния си живот, много самотни Козирози ще се обърнат назад. Ще искате да дадете отново шанс на връзки от миналото. Помислете добре дали си заслужава.

Обвързаните може да са склонни да пренебрегват любовните послания от партньора им. Не бързайте с взимането на решение. За тези, които вече са намерили своето щастие в една връзка, звездите препоръчват да преминат на ново ниво. Време е да премахнете някои ограничения, които не позволяват на вашата двойка да се развива.

Семейните представители на знака може да се сблъскат с някои проблеми, но с помощта на добрата комуникация всичко ще се разреши благополучно.

Водолей

През август някои от вас ще бъдат изправени пред труден избор. Това важи особено за Водолеите, които отдавна се колебаят между двама партньори. Необвързаните представители на знака могат да разчитат на краткотраен романс. Ще бъде от полза само за тези, които са уморени от самотата и са отегчени. Тук не разчитайте на сериозни чувства.

За някои Водолеи новият месец носи любовни емоции или случайни срещи с бивши партньори. Ако вече си имате сериозна половинка, периодът е подходящ за подобряване на интимността, която, не забравяйте, не е само в спалнята.

Риби

Риби, доверете се на съдбата, тя ще постави всичко на мястото му. Колкото и да се опитвате да върнете предишната си връзка, това няма да доведе до нищо положително за вас. Има голяма вероятност да бъдете отново наранени. Очаква ви положително, приятно бъдеще и нови романтични отношения, които може да започнат в края на месеца или на малко по-късен етап. Обвързаните ще се радват на романтика. Ако напоследък връзката ви е станала еднообразна, имате добри предпоставки да я разнообразите.

Снимка: Рixabay

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК