Зодиите, които са зависими от другите

На някои зодии просто им е трудно да се справят сами с живота

06.08.2022 | 11:08 Редактор: Ваня Кузманова
Зодиите, които са зависими от другите

На някои зодии просто им е трудно да се справят сами с живота. Те постоянно искат съвети, търсят подкрепа, споделят много лични неща и често зависят от другите. И във връзките с приятелите, и в романтичните връзки, и в тези с партньора. 

Рак

Грижовни и отдадени са, глезят близките си. Но могат да напишат цяла книга за зависимостта от другите. И в романтичните връзки, и в приятелствата, тези водни зодии ще дадат всичко, но няма да позволят на връзката да се провали. Те много силно и бързо се привързват, постоянно искат внимание, споделят всичко с най-близките си и не могат да живеят без тях. Мислят, че могат да разрешат всеки ваш проблем и винаги ще ви направят услуга. 

Близнаци

Познати са като хора с 2 лица, такива, които много трудно взимат твърди решения. Затова, често се оказват във връзки, в които са зависими от някого. Например, от земни знаци, като Телец и Козирог, които са сериозни и винаги знаят какво решение е най-доброто. Близнаците просто винаги се колебаят, променят си настроенията и решенията, изглеждат леко отчаяни и безхарактерни. Накрая прехвърлят цялата отговорност на близък човек, за да не обвиняват себе си. 

Риби

Много чувствителни и интуитивни зодии. Веднага усещат, когато има проблеми при близките им хора. И тъй като са състрадателни, много мили и нежни, веднага предлагат помощ и започват често да ви търсят/звънят. Понякога дори могат да станат досадни с това съчувствие, въпреки че го правят с добри намерения. Те имат репутация на самотници, защото често си фантазират и живеят в свой собствен свят. Но именно затова и стават зависими от другите - знаят, че имат прекалено богато въображение, живеят в свят на мечтите и не могат да разчитат само на себе си. 

Везни

И тук има символика. Везните са познати с това, че вечно се колебаят, претеглят нещата и все не могат да вземат решение. Лутат се между 2 избора. Искат хармония и спокойствие, затова често прехвърлят отговорността на други хора в живота си и зависят от техните избори. Те са свободни души, не обичат да бъдат ограничавани и задушавани, но пък и не могат да останат дълго сами. 

Повече по темата четете в Teenproblem.net

Снимка: Pixabay

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК