Какво трябва да очакват зодиите в сезона на Лъва?

Любовта е във въздуха за Овните, Рибите трябва да подредят живота си

27.07.2022 | 17:20 Редактор: Ваня Кузманова
Какво трябва да очакват зодиите в сезона на Лъва?

Сезонът на Лъвовете започна на 23 юли и ще продължи до 22 август. Той се свързва с енергичност, креативност, жизненост, така че предстои много активен, вълнуващ, творчески и забавен период. 

Овен

Любовта е във въздуха! През сезона на Лъва на фокус са романтиката, секса и забавленията. Много активен и вълнуващ период за Овните. Може да не срещнат любовта на живота си, но всичко е наред, защото ще се забавляват много, ще флиртуват и ще си изкарват чудно.

Телец

Да разкрасят мястото, на което живеят. Може да подредят, да направят някои промени, да купят нови мебели и декорация, да сложат вещите си на различни места, да направят нови подредби. 

Близнаци

Репликите им за флирт работят по-добре от всякога. Телефонът им непрекъснато вибрира, всеки ги търси и сякаш всички искат да ги опознаят през периода. Ще общуват много, ще се свързват с нови хора и стари приятели, ще преживеят нови неща, ще се забавляват. 

Рак

Техният сезон свърши и се завръщат към нормалния живот и рутината. Все пак, в работата им се появяват някои възможности, от които наистина трябва да се възползват. 

Лъв

Те са звездите на сезона! Цялото внимание е за тях и става каквото те поискат. Да помислят какво наистина желаят, от кои хора се нуждаят. Да намерят своята цел, да решат как да я постигнат и да започнат да работят върху нея. 

Дева

Изтеглили са късата клечка през периода. Не ходят по много партита и като цяло не излизат навън много, но това е така, защото трябва да се върнат крачка назад, да си дадат малко време за себе си и да работят върху себе си. 

Везни

Чувстват се по-популярни от всякога! Социалният им живот е във възход, прекарват цялото си време с най-добрите приятели, а дори когато приятелите не са наоколо, Везните създават нови контакти и намират нови дружки. 

Скорпион

Всички погледи са вперени в тях, особено на работа. Това е важен период за развитието им в кариерата и всичко, което правят, ще бъде наблюдавано. Това значи, че всички колеги и шефове ще празнуват с тях успехите им и ще ги хвалят. 

Стрелец

Не им пука за правилата, нарушават ги и правят каквото си знаят през периода! Нека е така и да са себе си! Да бъдат спонтанни, да ходят на непланирани и неочаквани пътешествия, да се запознават с нови хора в любимите си барове. Да имат кураж. 

Козирог

Да се фокусират над хората, които имат най-голямо значение за тях през сезона. Да помислят как да задълбочат и заздравят връзките. И как да се сближат повече с тях. 

Водолей

Сезон, в който ще копнеят за любов, романтика, да се гушнат до любимия човек и т.н. Идеално време необвързаните да си намерят гадже. 

Риби

През периода трябва да подредят живота си. Да разчистят вкъщи, да изпълнят задълженията си, да се погрижат за работата си. Колкото по-продуктивни са, толкова по-добре. 

Повече по темата четете в Teenproblem.net 

Снимка: Pixabay

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК