Пълнолуние в Козирог! Предстоят ни предизвикателства и изоставяме старото

Ставаме по-силни и можещи

10.07.2022 | 16:05 Редактор: Искра Ангелова
Пълнолуние в Козирог! Предстоят ни предизвикателства и изоставяме старото

На 13 юли 2022 ни очаква пълнолуние в Козирог. Попадайки в този земен знак, това пълнолуние ни напомня да поемем отговорност за живота си и посоката, в която се движим. Ако не сме щастливи, ако не прекарваме времето си както искаме, сега можем да погледнем към нашите самосаботиращи действия, които може да са ни довели дотук.

Да се изправим срещу това, което не работи в наша полза, да поемем отговорност за това как са се развили някои неща, винаги може да бъде предизвикателство. Но сега ни се дава и силата да обърнем нещата така, че да ни отведат в посоката, която желаем.

Ако успеем да използваме разумно силите на това пълнолуние, то може да ни помогне да преодолеем препятствия, да се изправим срещу предизвикателства и да стигнем до върха на всяка планина, която искаме да изкачим.

Това юлско събитие има много мощна лунна енергия, която ни помага да се движим напред и да погледнем на ситуациите от друг ъгъл. Да овладеем нови начини, които да ни помогнат да преминаваме през трудните ситуации по-лесно и гъвкаво. Сега можем да станем по-силни, уверени в себе си, както и да поставим началото на това да надградим себе си, уменията си.

Всичко това, успявайки да преодолеем каменистите пътища, които понякога са неизбежни в живота ни. Козирогът ни учи да уважаваме себе си и това, което сме, да оценяваме различните гледни точки и да концентрираме времето и енергията си върху това, което наистина искаме от живота.

Имаме още много предизвикателства за преодоляване.

Планетата Плутон ще бъде близо до пълнолунието в Козирог и е възможно да ни се наложи да се изправим срещу някои неудобни ситуации. Може да се окаже, че трябва да се отпуснем и да осъзнаем, че определени идеи, действия или начинания не са възможни или устойчиви в момента. Това пълнолуние е проверка на реалността, събуждаме се от една заблуда, в която се намираме, защото повече не можем да бъдем с нея.

На някои от нас ще им се наложи да приемат, че има неща, които никога няма да бъдат по начина, по който искаме да бъдат, или да приемем, че ако не променим нещата, нищо определено няма да е различно.

Четете цялата статия в az-jenata.bg.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК