Хороскоп за 3 юли: Везните да ограничат контактите, Девите ще реализират напредък

Телците да подхождат отговорно към заниманията си

03.07.2022 | 08:30 Редактор: Ваня Кузманова
Хороскоп за 3 юли: Везните да ограничат контактите, Девите ще реализират напредък

Интересен ден, в който са възможни конфликти. 

Овен

Остроумието и непринуденото поведение ще ви спечелят почитатели. Един или няколко от тях ще се опитат да скъсят дистанцията и да привлекат вниманието ви. Преди да се впуснете в поредната любовна авантюра, помислете дали наистина искате да го направите.

Телец

Подхождайте отговорно към заниманията си, но не съдете твърде строго грешките и пропуските на околните. Особено тези на децата и родителите си. Едните все още не са натрупали достатъчно опит, а другите пък са натрупали прекалено много умора.

Близнаци

Кризисни моменти може да засегнат личните отношения. Обмисляйте старателно изказванията си и не коментирайте чуждите недостатъци дори на шега. Невинна на пръв поглед забележка може да отвори огромна пропаст между вас и човек, на когото държите.

Рак

Наскоро започната връзка леко ще промени посоката си на развитие. Ако е делова, в нея ще се прокраднат нотки на ухажване. Ако е на лична основа, може да се окаже подходяща за професионално или бизнес сътрудничество. Не бързайте със заключенията, защото единственото, което не е сигурно е доколко стабилни и продължителни ще са отношенията.

Лъв

Както сигурно сте чували "кръвта вода не става", така че ако ви е нужна помощ, помолете близките си. Те няма да ви откажат, дори и да са ви сърдити за нещо. А вие, от своя страна, помислете как да се реванширате, за да ги уверите, че сте оценили жеста.

Дева

Ще реализирате напредък, ако използвате максимално капацитета си. Има моменти, в които собствените ви възгледи ви връщат назад. Помислете дали не е време да поработите върху себе си и дали принципите ви отговарят на непрекъснато променящата се действителност.

Везни

Ограничете контактите с непознати и не коментирайте сложни въпроси, които лично ви засягат. Всичко, което кажете за себе си, може да бъде използвано срещу вас в най-неподходящия момент. Погрижете се тайните ви наистина да си останат в тайна.

Скорпион

Действайте активно, но прагматично, последователно, но рационално. Няма дейност, която би ви затруднила, стига да не надценявате капацитета и уменията си. Не надвишавайте предварително определения лимит за разходи.

Стрелец

Постарайте се да прецените обективно актуалността и приложимостта на новите си проекти, преди да се заемете с изпълнението им. Ако имате дори най-малко подозрение, че докато ги довършите, те вече ще са изгубили смисъла си, не влагайте сили и ресурси. Изчакайте, в края на есента те отново може да се окажат полезни.

Козирог

Чувството ви за мярка и аналитични умения ще се окажат изключително полезни. Ще ви помогнат да се ориентирате в обстановката и да установите кой е искрен с вас и кой се опитва да ви "подложи динена кора". Пазете се от мошеници.

Водолей

Избягвайте прибързаните решения, взети под напора на емоциите, особено пък, ако засягат близките ви и между вас има разногласия. Уединете се или се посветете на хобито си, докато се успокоите, за да не се стига до пунически войни. Възстановете разговорите по темата, след като всички са готови да заложат на здравия разум, пише Az-jenata.bg.

Риби

Не участвайте в обсъждане на спорни въпроси, ако не ви засягат лично и пряко. Изказвайте мнението си ясно и недвусмислено, за да не се опитат да ви манипулират, да ви обвинят в двуличие или притворство.

Снимка: Pixabay

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК