Новолуние в Рак на 29 юни: Ще сме по-чувствителни и интуитивни

В този период ще се мотивираме по-лесно за нови неща

27.06.2022 | 13:20 Редактор: Теодора Патронова
Новолуние в Рак на 29 юни: Ще сме по-чувствителни и интуитивни

На 29 юни ни очаква новолуние в знака на Рак. В този зодиакален знак Луната се чувства най-добре и ние ще усетим хармонията на това новолуние. Много по-лесно може да се мотивираме за нови неща, да оценим и видим новото и по-хубавото в живота ни. Както знаем, Ракът е чувствителен, емоционален знак.

Когато се случва някакво събитие в него, няма как да не се усетим и ние по-чувствителни. Можем обаче да използваме тази чувствителност по друг начин, тъй като ще бъдем по-интуитивни, по-състрадателни и по-отзивчиви към средата, в която се намираме. 

Нептун – планетата на духовността, илюзията и истината, също е силно активна по време на това новолуние и ще бъде ретроградна в знака на Риби. Възможно е "морето да е бурно, да има вълни", но когато се успокои ще можем да видим "какво е излязло на брега". Това означава, че можем да получим нова информация по даден въпрос или да открием ново вдъхновение. Ще видим някои истини. Дните след новолунието в Рак са за по-дълбоки прозрения, истини и по-голяма яснота.

Ако вече се усещате по-емоционални от обикновено, в дните около новолунието се грижете добре за духа и тялото си. Поставяйте лични граници, избягвайте конфликтите и се стремете да си осигурите онова, което желаете, дори и това да е ден за разкрасяващи процедури, медитация, йога, спорт.

Четете повече по темата в az-jenata.bg

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК