Амбър Хърд след загубеното дело: Не обвинявам журито, Деп е страхотен актьор

"Не ме интересува какво мислят другите за мен", заяви тя

20.06.2022 | 12:58 Редактор: Искра Ангелова
Амбър Хърд след загубеното дело: Не обвинявам журито, Деп е страхотен актьор

Амбър Хърд най-накрая проговори за загубата си в съда от Джони Деп. Досега актрисата говореше само чрез говорител или чрез писания в социалните мрежи. Сега тя седна пред Савана Гътри от NBC News, за да сподели как се чувства като човек, който дължи 10 милиона долара за клевета.

36-годишната Хърд заяви, че не обвинява журито за присъдата, която взе в края на миналия месец. Тогава 12-те души решиха, че Джони Деп има пълното право да осъди бившата си съпруга за есето, което тя пише за Washington Post.

Там тя твърди, че е жертва на домашно насилие, макар да не споменава името на Джони. Малко по-късно подозренията на целия свят относно това за кого е статията бяха потвърдени, след като Амбър поиска развод и ограничителна заповед срещу актьора, казвайки че се страхува за живота си.

"Не обвинявам журито. Всъщност много добре го разбирам. Джони е обичан актьор и хората имат чувството, че го познават. Той е чудесен актьор", казва Хърд в интервюто.

Допълва, че показанията в полза на Деп са били изцяло от негови подчинени, които няма как да не заемат страната му. Тя обаче не зачекна темата относно Кейт Мос, която опроверга думите на самата Амбър за насилие, упражнено върху нея от страна на Джони Деп по време на връзката им през 90-те години.

"Не ме интересува какво мислят другите за мен или какви преценки искате да си направите за това, което се случи в моя дом, по време на брака ми, при затворени врати", казва Хърд.

Четете цялата статия в tialoto.bg.

Снимка: БГНЕС

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК