Какви упражнения да правим вкъщи за плосък корем?

Плосък корем за лятото – мечта, която не е недостижима

04.06.2022 | 18:00 Редактор: Теодора Патронова
Какви упражнения да правим вкъщи за плосък корем?

Плосък корем за лятото – мечта, която не е недостижима. Трябва да знаете кои са най-добрите упражнения за корем, които можете да правите вкъщи, и ще сте готови да покажете коремните си мускули на плажа. Така че захващайте се за работа с някои от най-полезните упражнения за стегнат корем вкъщи.

Коремни преси

Може да ги мразите, но няма как да минете без тях. Коремните преси са стар изпитан метод за стягане на коремната мускулатура и премахване на коремните мазнини. Правете 3 серии по 15 повторения. 

Повдигане на краката

Заемете позиция за коремни преси, повдигнете главата с ръце на тила. Повдигнете краката нагоре. Започнете да повдигате таза, като внимавате да няма засилка и залюляване на краката. Направете 3 серии по 15 повторения.

Планк

Планк е прекрасно упражнение за стягане на корема, но и цялата останала мускулатура. Задръжте в позиция планк в 3 серии по 10 секунди. Постепенно надграждайте, като добавяте още време в изпълнението на упражнението. Можете да го изпълните на лакти или на длани.

Четете повече по темата в az-jenata.bg

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК


1
0 rate up comment rate down comment 0
Ради
преди 1 година
За плосък корем помага единствено диета. Упражненията помагат да направим муслуки, което винаги е полезно, но не топят мазнини. Да не говорим, че при жените, ако веднъж се образува възглавничка, е невъзможно да се махне. Сигнализирай за неуместен коментар