Кортни Лав защити Джони Деп, спасил я след свръхдоза пред клуб

Актьорът ѝ е направил изкуствено дишане

26.05.2022 | 11:05 Редактор: Искра Ангелова
Кортни Лав защити Джони Деп, спасил я след свръхдоза пред клуб

Кортни Лав твърди, че Джони Деп е спасил живота ѝ след свръхдоза през 1995 година. В серия от видеа, споделени от приятелката ѝ Джесика Рийд в социалните мрежи, 57-годишната музикантка разказва за връзката си с Деп, на фона на делото срещу бившата му съпруга Амбър Хърд.

Двамата се съдят взаимно, като наскоро актрисата поиска 100 милиона долара от Джони, а той търси 50 милиона за клевета. Делото навлезе в последната си решаваща седмица и съвсем скоро ще трябва да чуем окончателната присъда на съда.

"Не искам да правя публични заключения. Само ще ви кажа, че Джони ми направи изкуствено дишане през 1995 година, когато предозирах пред The Viper Room", казва Лав във видеата. Тя говори за известен клуб в Западен Холивуд, който беше собственост на Деп. Именно там Ривър Финикс, братът на Хоакин Финикс, предозира и умира през октомври 1993 година.

Джони Деп в момента съди Амбър Хърд, твърдейки че есето ѝ от 2018 година, в което тя твърди, че е жертва на домашно насилие, е провалило кариерата му и е накърнило репутацията му. Той казва пред съда, че е загубил "нищо повече от всичко".

Четете цялата статия в tialoto.bg.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК