Хороскоп за 22 май: Стрелците да отстояват принципите си, Везните да подредят задачите си

Комуникацията ще е онова, за което трябва да внимаваме

22.05.2022 | 08:53 Редактор: Ваня Кузманова
Хороскоп за 22 май: Стрелците да отстояват принципите си, Везните да подредят задачите си

В неделния ден комуникацията ще е онова, за което трябва да внимаваме. Не бива да спорим, а да общуваме с приятни за нас хора. 

Овен

Физическата и менталната ви концентрация са еднакво силни. Подходящо е да отделите време за медитация и духовни практики. Ще стабилизирате тонуса си.

Телец

Проницателни сте и ще можете да се съсредоточите върху главното и неотложното. Разполагате с прекрасни условия за реализация на най-сложните си замисли, заемете се.

Близнаци

Хората, които желаят да си общуват с вас ще са повече, отколкото предполагате. Редуцирайте ги до онези, с които имате истинска духовна връзка. Разговорите с всички останали ще са си чиста проба губене на време.

Рак

Обстоятелствата ще ви подскажат, че е добра идея да поработите върху старите, недовършени проблеми, особено ако са се отразили зле на отношенията ви. Не само ще наваксате пропуснатото, но и ще прекратите съществуващите спорове.

Лъв

Работоспособността ви е на високо ниво. За кратко време бихте могли да направите онова, за което при други обстоятелства са ви били нужни седмици. Насочете усилията си към най-трудоемките дейности.

Дева

С умствените занимания ще се справите по-лесно, отколкото с физическите. Прегледайте проектите, които са "в мъртва точка", експериментирайте, променете метода на работа. Напредъкът може да не е голям, но ще е окуражаващ.

Везни

Много е вероятно да ви поканят да участвате с публична инициатива. Не отказвайте, но и не приемайте представяните идеи твърде лично. Наблюдавайте събитията и се опитайте да определите своето място в тях.

Скорпион

Проявете инициатива, ако се налага да се заемете с лични търговски сделки, засягащи ваша собственост. Не разчитайте някой да рекламира офертите ви. Ефектът ще е траен, ако го направите сами.

Стрелец

Отстоявайте принципите и интересите си. Ще ви направи впечатление, че точно хора, на които сте помагали ще опитват да ви се противопоставят. Елиминирайте ги, но без агресия.

Козирог

Енергетиката ви е стабилна, силите ще ви стигнат за всичко, но ще се наложи за известно време да напуснете зоната на личния си комфорт и да положите усилия. Мобилизирайте се, няма да съжалявате.

Водолей

За да изпълните задачите си, трябва да ги подредите. Направите ли го, нищо не би могло да попречи на оригиналните ви идеи да се превърнат в реалност, пише Az-jenata.bg.

Риби

Предстоят изненади и рязък обрат при изпълнение на част от заниманията ви. Първоначално може да ви се стори, че ситуацията е неприятна. Ако запазите присъствие на духа и не търсите причини, а практически решения, ще установите, че резултатите почти отговарят на очакванията ви.

Снимка: Pixabay

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК