Хороскоп за 5 май: Телците да не споделят, Девите да не се вторачват в дреболии

Овните да се опитат да разберат близките си преди да ги критикуват

05.05.2022 | 07:47 Редактор: Ваня Кузманова
Хороскоп за 5 май: Телците да не споделят, Девите да не се вторачват в дреболии

Овен

Преди да разкритикувате действията на близките си, опитайте се да разберете мотивите им. Може би те са забелязали нещо, което на вас ви убягва.

Телец

Неусетно дори за самите вас, мислите които ви изглеждат интересни може да се превърнат в натрапчиви идеи. Не ги обсъждайте, за да не превърнете разговорите си в монолози или ожесточени спорове. Ориентирайте се към творчески дейности, при тях натрапчивите идеи обикновено се оказват полезни.

Близнаци

Случващото се около вас непрекъснато ще ви напомня, че онова което е приятно обикновено е или вредно, или забранено. И за да не допуснете грешка, водейки се от твърдението, че „щом не е забранено, значи е позволено“, то направете каквото искате, но с чувство за мярка.

Рак

Ако наистина притежавате лидерски умения, то обстоятелствата ще са доста подходящи, за да ги приложите. Ако обаче сте колебливи и трудно взимате решения, не се натоварвайте с подобни функции. Резултатите ще са неудовлетворителни, а отговорността за тях ще бъде ваша.

Лъв

В случай, че твърдо сте решили да действате с умерено темпо, бъдете готови да се отклоните от първоначалното си желание. Някой или нещо ще ви принуди да участвате в занимание, което може даже да не ви харесва, но ще сте в невъзможност да откажете. При подобни обстоятелства е по-добре да направите каквото се очаква от вас, вместо да се разкъсвате от противоречия.

Дева

От вас зависи да си осигурите интересен ден с вълнуващи преживявания, които дълго ще помните. Не се вторачвайте в дреболии. Направите ли го, ще позволите на "лъжицата катран да съсипе гърнето с мед". Наслаждавайте се на това, което имате и ще се почувствате наистина добре.

Везни

Противоречивите мисли ще ви подтикват от една крайност в друга. Когато имате затруднения с дисциплината и личната организация е най-добре да се включите активно в екипна работа. Придържайки се към изискванията на групата, няма непрекъснато да се съмнявате в правилността на действията си.

Скорпион

Интересите ви почти непрекъснато ще се променят, а оттам и плановете ви. Ще ви привлича ту едно, ту друго и има риск да оставите половината от започнатите си задачи недовършени. За да избегнете справедливи критики и обвинения, може би ще е добре или да си осигурите "подизпълнители", или да се откажете от сериозни и отговорни занимания.

Стрелец

Настроението ви ще е нестабилно и за да си спестите неприятни разправии, е добра идея да намалите контактите. Ограничете ги само до хора, които безусловно приемат всички черти на характера ви и най-вече неособено приятните.

Козирог

Поне няколко души ще имат нужда от съдействието и съветите ви и непрекъснато ще ви разсейват с личните си грижи. Няма да сте в позиция да ги игнорирате, но ще е трудно да помогнете на тях и едновременно с това да свършите своята работа. По-точно казано, ще направите и двете неща, но за сметка на почивката си.

Водолей

Странна медийна новина или дребна случка ще привлече вниманието и ще ви заинтригува. Опитайте се да прецените обективно важността ѝ, преди да инвестирате енергия в "разчепкването" на случая. Може да се окаже откровена глупост, с която само да си загубите времето, пише Az-jenata.bg.

Риби

Не се престаравайте и не привличайте прекалено много вниманието към себе си. Заставайки "в светлината на прожекторите", рискувате да се забележат както достойнствата, така и недостатъците ви.

Снимка: Pixabay

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК