Вижте как да се отървем от двойната брадичка

Тази зона е по-бедна на мастни жлези и мускули, което означава, че е по-малко податлива на влияние

28.04.2022 | 23:09 Редактор: Жаклина Иванова
Вижте как да се отървем от двойната брадичка

Двойната брадичка е козметичен дефект, който може да понижи самочувствието ви. Никой не би искал да има двойна брадичка, която да е видима, дори в спокойно състояние, когато не сте опрели брадата си към шията. Тази зона е по-бедна на мастни жлези и мускули, което означава, че е по-малко податлива на влияние, но не е невъзможно да противодействате на увисването ѝ.

Как да постигнете по-стегната линия на челюстта и да намалите двойната брадичка?

Поддържайте добра хидратация

Кожата на брадичката и шията, както и зоната под челюстта, не са богато снабдени с мастни жлези. Това прави тази област по-суха. За да бъде по-стегната и еластична, не пропускайте да хидратирате добре тази зона. Нанасяйте хидратиращи и овлажняващи продукти сутрин и вечер, като масажирате и втривате за по-добро проникване.

Сок от целина

Целината е беден на калории зеленчук, но богат на антиоксиданти, фибри и вода. Това го прави прекрасен за отслабване и същевременно подхранване на тялото и кожата. Сокът от целина помага за детоксикацията на тялото и кожата, за удължаване на ситостта без внасяне на излишни калории. Това допринася за редуцирането на теглото.

Четете повече по темата в az-jenata.bg.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК


1
0 rate up comment rate down comment 0
Ради
преди 2 години
Само фейс-лифт, нищо друго няма да помогне. Сигнализирай за неуместен коментар