Ален Делон е готов да се подложи на евтаназия, написа прощално писмо

Новината беше потвърдена от сина му Антони

27.04.2022 | 06:30 Редактор: Искра Ангелова
Ален Делон е готов да се подложи на евтаназия, написа прощално писмо

Ален Делон, актьорът, който някога беше смятан за най-красивия мъж на планетата, не иска да живее повече и е помолил да му бъде извършена евтаназия.

Новината беше потвърдена от сина му Антони, който даде интервю пред телевизия RTL. Тогава той заяви, че баща му го е помолил да извърши процедурата, която в Швейцария, където се намира Делон, е законна. Антони е обещал, че ще бъде до баща си в последните му часове и ще изпълни желанието му за асистирана смърт.

Ален Делон от дълго време говори за евтаназията като край на живота си, заявявайки, че за него, това е най-логичен и естествен път. "На определена възраст, от определен момент нататък имаме право да теглим чертата и да си тръгнем без много шум - без болници, инжекции и всичко останало", каза актьорът.

Той вече е написал своето завещание, а преди няколко дни изпрати и прощално писмо към своите фенове. "Искам да благодаря на всички, които са били до мен през годините и са ме подкрепяли. Надявам се бъдещите актьори да намерят в мен пример не само в професионален план, но и в реалния живот, виждайки моите победи и загуби. Благодаря ви", написа той в официално съобщение.

На 14 юни 2020 година Делон беше приет в медицинското заведение Neuilly-sur-Seine в Париж. Първоначално се смяташе, че той е под наблюдение заради повтарящи се пристъпи на мигрена, но по-късно Антони съобщи, че баща му всъщност е получил инсулт, но вече се възстановява в швейцарска болница.

Четете цялата статия в tialoto.bg.

Снимка: БГНЕС

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК