Хороскоп за 25 апил до 1 май: Очаква ни динамичен период

Овни, опитайте се да разпределите работата си оптимално

25.04.2022 | 06:30 Редактор: Здравко Черкезов
Хороскоп за 25 апил до 1 май: Очаква ни динамичен период

Очаква ни динамична седмица. Повече за всяка зодия вижте в седмичния хороскоп, изготвен от астролог Петя Георгиева.

Овен

Опитайте се да разпределите работата си оптимално. Не е подходящо да стартирате нови проекти, но ще е полезно, ако отделите време, за да ги обмислите подробно и да набележите фазите за изпълнение. От друга страна, няма да сгрешите, ако довършите започнатото или пък намерите начин да елиминирате от ежедневието си всичко, което не ви допада и в известен смисъл ви връща назад.

Интуицията ще ви подскаже стъпките, чрез които да преминете в следващия етап от живота си. Не се учудвайте на странното стечение на обстоятелствата и на това, че на моменти ще присъствате на събития, в които няма никаква логика. Съвсем скоро "пъзелът ще се подреди".

Телец

Водещите събития са две: частичното слънчево затъмнение и новолунието във вашия знак на 30.04. Появата им ще създаде енергийния фон, на който ще се развиват делата през следващите няколко месеца. Формулирайте плановете, желанията, надеждите и мечтите си, дайте им точни измерения.

Ще осъзнаете ясно перспективите и възможностите си за близкото бъдеще. Не е подходящо да създавате нови контакти и да пътувате. Направете го само, ако няма как да отложите или избегнете подобна задача. Ще е много по-полезно, ако отделите време за стабилизиране на текущите си взаимоотношения и преодоляване на съществуващите конфликти.

Четете повече по темата в Az-jenata.bg 

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК