Според зодията: Какво ни очаква в любовта от 25 април до 1 май

Връзката на Венера с Юпитер ще предизвиква големи любовни възможности за всички представители на зодиака

23.04.2022 | 09:30 Редактор: Теодора Патронова
Според зодията: Какво ни очаква в любовта от 25 април до 1 май

Последните дни на април ще ни носят прекрасни романтични перспективи. Това ще се дължи на съвпада между Венера и Нептун в Риби. Но и връзката на Венера с Юпитер ще предизвиква големи любовни възможности за всички представители на зодиака. Слънчевото затъмнение в Телец, което предстои, добавя още по-романтично блаженство.

Овен

Уважаеми Овни, тази седмица може да ви се случи любовна афера. Във вашия 12-и дом се натрупва една наистина положителна енергия, което ще направи любовния ви живот по-вълнуващ. За необвързаните, това може да е ключов момент и да стартират нови взаимоотношения или да срещнат интересна личност. Обвързаните представители на зодията също ще имат невероятна любовна седмица.

Телец

Тази седмица ни очаква слънчево затъмнение в знака на Телец, което може да ви накара да се почувствате готови за голяма промяна в живота ви. Можете да предприемете кардинални промени, като това да се преместите в съвсем различен район, да започнете нова работа или дори да започнете нова любовна връзка. Да направите някои промени във външния ви вид. Пригответе се да започнете следващата вълнуваща глава от живота си, но направете всичко възможно, за да сте сигурни, че правилният човек е до вас.

Близнаци

Близнаци, седмицата ще ви предостави много емоции! Какво означава това? Като за начало, някои от вас може да преминат от "необвързани" към "обвързани" или дори "сгодени", "в брак". Венера и Юпитер ще са "виновни" за тази магия. Венера управлява вашия романтичен сектор, а Юпитер управлява партньорския ви сектор. Двете планети ще помогнат за това любовният ви живот да бъде наистина впечатляващ.

Рак

За представителите на зодията, последната седмица на април ще предложи разширяване на хоризонтите, което ще помогне и за разширяване на романтични възможности. Венера и Нептун са в чудесна позиция, което създава романтична атмосфера, от която не пропускайте да се възползвате. За необвързаните Раци това може да под формата на среща, флиртове, нови контакти. Обвързаните ще пътуват или ще планират пътуване, ще се радват на компанията на любимия им човек.

Лъв

За Лъвовете предстоят много вълнуващи дни и страстни нощи в спалнята. Планетата на флирта Венера и фантастичният Нептун се срещат във вашия 8-и дом на интимността. След това в събота Венера и планетата на късмета Юпитер се срещат в същата част от вашата карта. Това ви носи необикновена енергия, която много ефективно може да ви помогне да бъдете по-отворени и по-доверчиви, когато става въпрос за любов и интимни въпроси. Ако в миналото сте били наранени, сега тази болка ще отмине и ще сте готови за нова любов. Обвързаните Лъвове ще се насладят както на физическата, така и на духовната връзка с любимия човек.

Дева

Хубава любовна седмица могат да очакват и родените под знака на зодия Дева. Венера и Нептун ще бъдат в добър съвпад във вашия партньорски сектор, но в средата на седмицата Венера и Юпитер също ще допринесат за разгръщане на любовния ви потенциал. За обвързаните Деви това ще е период на повече романтика, споделяне с партньора, докато за търсещите своята половинка, шансовете да намерят такава се увеличават. Вярвайте в романтиката и любовта, Деви, пише az-jenata.bg

Везни

Мощното слънчево затъмнение ще падне във вашия 8-и дом. Това е областта на вашата диаграма, свързана със споделените ресурси с друг човек, но не само с материални. Осми дом представлява и психологическо и физическо споделяне. Това означава, че може да намерите дълбока интимност, както и да разкриете най-големите ви уязвимости. На пътя ви се наблюдават промени. Бъдете готови за тях.

Скорпион

Любовният ви живот е пред драматичен обрат! Слънчевото затъмнение ще окаже влияние върху вашия партньорски сектор. Но това не е обикновено затъмнение. Уран – планетата на освобождението и Марс – планетата на действието, ще се обединят във вашия романтичен сектор. С всички тези планети, Скорпионите ще са готови да излязат от зоната си на комфорт и да рискуват заради човек, към когото изпитват силни емоции. Любовта ще ви предостави невероятни възможности.

Стрелец

Венера, Нептун и Юпитер ще ви помогнат да поддържате една блажена семейна среда. Някои от вас, които от скоро са във връзка, ще представят половинката си на близките си. Стрелците в дълга връзка, ще се радват на хубави мигове с партньора, докато необвързаните могат да имат интересно запознаване или първа среща с някого.

Козирог

Козирози, в последната седмица на март може да очаквате стрелата на Купидон да лети право през сърцето ви! Слънчево затъмнение ще окаже влияние върху романтичния ви сектор, отваряйки пред вас големи възможности за нова любов. Уран – планетата на внезапните събития, също ще се намеси. Обвързаните представители на зодията ще се чувстват много щастливи, подкрепяни от половинката си. Някои може и да планират бебе.

Водолей

Водолеите ще бъдат магнетични, привлекателни. Ще се радват на подкрепата на няколко планети – Венера, Нептун и Юпитер. Необвързаните имат големи шансове да привлекат към себе си личност, която също да е готова за сериозни любовни взаимоотношения. Обвързаните ще се радват на положителни любовни вибрации, а партньорът ще се старае да им осигури максимално комфорт и подкрепа.

Риби

Риби, седмицата за вас е любов и романтика. Венера е във вашия знак, това ще повиши вашата привлекателност и увереност. Тази седмица Венера ще бъде в добра позиция спрямо Нептун и Юпитер. Това е любов, безусловна любов, състрадание, които можете да проявите към всеки. Юпитер също ще направи живота ви по-богат на любов и без значение дали сте във връзка или търсите своята половинка, положителните емоции ще ви радват.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК