Зодиите, които обещават много повече, отколкото всъщност могат да направят

В стремежа си да угаждат на околните дават фалшиви обещания

15.04.2022 | 06:30 Редактор: Здравко Черкезов
Зодиите, които обещават много повече, отколкото всъщност могат да направят

Повечето хора обожават да носят радост и щастие в живота на близките си, но има един тип личности, които прекаляват в това си усилие. Проблемът им е, че в желанието си да угаждат на хората, те дават фалшиви или трудно изпълними обещания и така, вместо да зарадват близките си, в крайна сметка, ги разочароват.

Въпреки че имат най-добри намерения, тези хора обещават много повече, отколкото всъщност могат да направят. Тази черта е особено характерна за 5 зодиакални знака. Представителите на тези зодии имат лошия навик да казват на хората това, което смятат, че другите искат да чуят, знаейки, че всъщност няма да могат да изпълнят ангажимента. Много често те наистина искат да изпълнят обещанията си, но просто са били прекалено оптимистични, когато са ги давали

А ето и кои са зодиите, които дават най-фалшивите обещания:

Близнаци (21 май – 20 юни)

Придържането към ангажименти, обети и дадена дума е едно от най-трудните неща за хората от зодия Близнаци. Те са очарователни и щедри, имат голямо сърце, приятелски настроени и добронамерени са към всички, но често дават обещания, които просто не могат (или изобщо нямат намерение) да изпълнят. Те са склонни "да свалят звезди" на любимите си хора, но всичко е само на думи, а не на дела.

Везни (23 септември – 22 октомври)

Везните имат репутацията на добри посредници, именно защото обичат да угаждат на хората. Те искат да направят всичко по най-добрия начин и накрая всички да си тръгнат щастливи и доволни. Именно затова Везните често дават твърде големи, почти неизпълними обещания. За съжаление, те понякога нарочно манипулират другите, обещавайки им неща, които знаят, че няма да могат да спазят.

Четете повече по темата в Tialoto.bg

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК


1
0 rate up comment rate down comment 0
анонимен
преди 2 години