Начините да изчистите дома си от негативната енергия

В един неподреден дом винаги има застояла негативна енергия

09.04.2022 | 22:45 Редактор: Ваня Кузманова
Начините да изчистите дома си от негативната енергия

Всички сме чували за негативната енергия. Кои са признаците, че в дома ви има такава? Помислете как се чувствате в него. Дали сте мудни, уморени, натрупало ви се е напрежение. Отрицателната енергия кара хората да се чувстват претоварени и неспокойни, често имат кавги с другите обитатели на дома. Натрупаната отрицателна енергия създава усещане за страх, гняв, вина, негодувание, ревност и омраза. 

Изчистете безпорядъка – В един неподреден дом винаги има застояла негативна енергия, стрес. Със сигурност не всички вещи са ви необходими, колкото и да са ви любими. Счупените предмети, огледала, стари дрехи, списания, също нямат място в дома ви. 

Добро проветряване - Най-лесният начин да изчистите негативната енергия от дома си, особено след гостуване на токсична личност е като отворите прозорците, за да се проветри добре всяко помещение.

Декорирайте някои кристали – Има редица красиви камъни, за които е известно, че намаляват негативните вибрации, подобряват съня, усещането за щастие, хармония, защитават от така наречените енергийни вампири. Обсидиан, аметист, черен турмалин, тигрово око и цитрин са едни от най-добрите за тази цел.

Пало санто – това е друга алтернатива на ароматните клечки за подобряване на енергията в дома. 

Повече по темата четете в Az-jenata.bg 

Снимка: Pixabay

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК