Хороскоп за 28 март: Телците ще получат интересни новини, които ще ги мотивират

Днес са възможни конфликти и интриги

28.03.2022 | 08:54 Редактор: Теодора Патронова
Хороскоп за 28 март: Телците ще получат интересни новини, които ще ги мотивират

Денят ще бъде динамичен. Възможни са конфликти и интриги.

Овен

Събитията ще се разминават с очакванията ви. Приемете го като поредното предизвикателство, с което трябва да се справите. Подобни ситуации обикновено ви мотивират и успявате да разгърнете потенциала си максимално.

Телец

Съвсем малко е нужно, за да наваксате с изоставането. Ще ви съобщят интересни новини, които ще ви заредят с настроение, ще ви мотивират и ще повишат работоспособността ви.

Близнаци

Контролирайте емоциите. Избягвайте импулсивните реакции, които могат да навредят на имиджа, позициите и да ви въвлекат в интрига. Каквото и да ви кажат, не го приемайте за "чиста монета".

Рак

Не сравнявайте собствените си постижения с тези на околните. Направите ли го, е много вероятно да стигнете до крайности. Или да изпитате недоволство от себе си, или да се подразните от чуждите успехи. И в двата случая няма да ви е приятно, така че по-добре си го спестете.

Лъв

Конкуренцията понякога ви изнервя, но днес ще ви мотивира. Ще сте много по-концентрирани и решителни, което е достатъчен фактор за високи постижения. Не се опитвайте да въздействате върху решенията на близките си.

Вижте целия хороскоп в az-jenata.bg

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК