Хороскоп за 20 март: Започва новата астрологична година

Централна тема на разговор при Девите ще се окажат финансовите въпроси

20.03.2022 | 09:30 Редактор: Ваня Кузманова
Хороскоп за 20 март: Започва новата астрологична година

Днес започва новата астрологична година. 

Овен

В деня на пролетното равноденствие Слънцето ще навлезе във вашия знак. Мисълта ви ще е по-ясна от всякога. Ще можете да анализирате фактите в дълбочина и да избегнете грешни решения или да коригирате вече взети такива.

Телец

Странна случка или случайна информация ще ви накара да се замислите и да промените отношението си към конкретен факт, събитие, а може би човек. Чутото или видяното първоначално може да ви стресира. Опитайте се да реагирате гъвкаво и в по-широк диапазон.

Лъв

Комбинацията между наблюдателност и съобразителност ще се окаже изключително полезна. Ще можете да прецените фактите от различни гледни точки и да направите най-правилните, при това доста неочаквани заключения за събитията, на които присъствате. Най-интересното от всичко е, че без усилия ще стигнете до тайни, които околните се опитват да скрият от вас.

Дева

Централна тема на разговор ще се окажат поредица финансови въпроси. Дали ще се наложи да уточнявате бюджета си, да уговаряте заеми или да се оправдавате за прекомерно високи разходи не е ясно, но при всички случаи е за препоръчване да мислите трезво, прагматично и да не стигате до спорове и обвинения със събеседниците си.

Скорпион

Съпричастността ви към околните ще е осезаема, а готовността да обсъждате искрено всички спорни въпроси ще ви помогне да преодолеете някои противоречия с близките си. Проявете инициатива, направете първата крачка и няма да съжалявате. Ще се убедите, че неизвестността е била за тях точно толкова неприятна, колкото и за вас.

Козирог

Работата, която се налага да свършите ще е повече, отколкото очаквате и ще ви е трудно да решите кое е с приоритет. Освен това, опитвайки се да изясните всички детайли, почти непрекъснато ще атакувате околните с канонада от въпроси, което пък може да ги настрои срещу вас. Изберете само една задача и се заемете с нея докато си изградите концепция за всички останали.

Риби

Настроението ви ще е доста нестабилно и ще ви подтиква да възприемате света само в "черно и бяло". На всичкото отгоре сте и доста обидчиви. Може да прецените незначителна и невинна шега като тежка обида, целяща да ви огорчи. Ограничете контактите до неизбежните и не общувайте с непознати.

Повече по темата четете в Az-jenata.bg 

Снимка: Pixabay

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК