Кои са зодиите, които презират идеята за брак?

За тях един подпис не доказва любовта

19.03.2022 | 07:10 Редактор: Искра Ангелова
Кои са зодиите, които презират идеята за брак?

Тези зодии ненавиждат идеята за брак. За тях един подпис не доказва любовта и не вярват, че трябва да спазват такава традиция. Те са хора на новото време и не биха вдигнали сватба. Вижте кои са, според "Times of India".

Водолей

Водолеите са свободни души, волни хора и не обичат някой да им казва какво да правят, както и да спазват правила. Въобще не им харесва идеята да бъдат "вързани" за някого и да подписват договор, свързан с любовта. Затова бракът не е тяхното нещо. Просто не могат да се отдадат напълно на някого - занимават се повече с каузи, проекти, грижат се за онеправданите. Семейството не им е приоритет, а и им трябва много време, за да опознаят партньора, предава teenproblem.net.

Стрелец

Прекалено големи приключенци са, за да се отдадат на брак или семеен живот. Те гледат на живота като на емоционално влакче на ужасите. Не искат да пропуснат нищо, желаят да опитат от всичко, не могат да се задържат дълго на едно място, искат да усетят всякакви емоции и чувства; мразят монотонността и еднообразието. Избягват брака, защото не могат да се задомят и вечно да останат вкъщи с един човек. Искат да срещат нови хора, да пътуват и да опитат от всичко.

Близнаци

Тези зодии не могат да си представят живота без забавления, вълнения, нови тръпки и нови хоризонти. А бракът им се струва обратното на всичко това - скука и еднообразно ежедневие. Идеята да сключат брак с някого и да създадат дом ги плаши. Не мислят, че могат да останат отдадени и верни на един човек за цял живот. Бракът им се струва като кошмар, смятат, че той ще направи животът им сив. Страхуват се, че ще се сбогуват със социалния си живот.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК