Хороскоп за 12 март: Денят ще ни носи предизвикателства

Лъвовете трябва да ограничат контактите и да дозират натоварванията

12.03.2022 | 08:08 Редактор: Теодора Патронова
Хороскоп за 12 март: Денят ще ни носи предизвикателства

Събота ще ни носи предизвикателства, изпитания.

Овен

Обстоятелствата ще ви принудят да се занимаете с вече довършени задачи, които имат възможност за обновяване и подобряване. Резултатите ще са впечатляващи и ще ви окуражат. Не се възгордявайте от успехите си.

Близнаци

Прегледайте внимателно всички изостанали дейности и анализирайте причините за отсрочването им. Ако успеете да оптимизирате времето, с което разполагате, то в края на деня ще се поздравите с добре свършена работа.

Лъв

Енергетиката ви ще е нестабилна, имунната система – също. Ограничете контактите и дозирайте натоварванията. Откажете се от екстремни видове спортове.

Везни

С нова сила ще се възобнови спор, който сте водили преди време с приятели. Интересното е, че сега те ще са готови да приемат ваши твърдения, които преди са отричали. Ще ви е полезно да разберете причините, предизвикали промяната на позицията им.

Козирог

Повече от веднъж ще се наложи да направите избор, който определено ще ви затрудни. Крайният резултат до голяма степен зависи от подхода ви. Придържайте се или към финансовия резултат, или към принципа, че от две злини за предпочитане е по-малката.

Четете повече по темата в az-jenata.bg

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК