Кои зодии са открити и не крият чувствата си?

Те нямат проблем с това да покажат симпатии

04.03.2022 | 23:33 Редактор: Искра Ангелова
Кои зодии са открити и не крият чувствата си?

Тези зодии са открити. Те нямат проблем с това да изразят чувствата си, да покажат симпатии и да кажат кого харесват. Вижте кои са те, според "Times of India".

Овен

Просто не могат да не изразят любовта си! Много експресивни и емоционални зодии, чувствата им веднага си проличават. Стават много любвеобилни, когато харесат някого; постоянно искат да го целуват и прегръщат. Отговарят веднага на съобщенията и обажданията, не играят игрички, винаги помагат, когато тръпката им има нужда от нещо. Веднага се разбира кога харесват някого и кога са влюбени.

Близнаци

Истински майстори на флирта са! И вярват, че трябва да се пробват - да изразят чувствата и емоциите си, да пофлиртуват. Правят го често, просто по навик, но когато истински харесат някого - флиртуват с него повече от обикновено и използват всяка възможност да го впечатлят. Понякога дори прекаляват с жестове и внимание, което може да изплаши тръпката, предава teenproblem.net.

Скорпион

По принцип са потайни и мистериозни, но винаги им личи, когато се влюбват. Търсят перфектната възможност да блеснат пред половинката. Трудно им е да го направят пред всички или пред хора, към които не изпитват чувства. Затова, опитват да се отделят с тръпката, да са само двамата. Така изразяват най-добре чувствата и емоциите си. Истински чаровници са и веднага печелят симпатии.

Стрелец

Тези зодии са безгрижни, весели и не приемат нещата тежко. Не обичат да играят игрички и да анализират прекалено много, затова просто се впускат - флиртуват, пробват се, грабват шансовете си. Показват, че много харесват определен човек. Искат да са сигурни, че тръпката им знае за чувствата им. Но дори да ги отрежат - не го приемат тежко. Това не е голямо разочарование или голям проблем за тях.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК