Пълнолуние в Лъв - прочистване и освобождаване на енергия

Това лунно събитие е свързано и с романтиката, взаимоотношенията

15.02.2022 | 12:43 Редактор: Жаклина Иванова
Пълнолуние в Лъв - прочистване и освобождаване на енергия

На 16 февруари ни очаква пълнолуние в знака на Лъв. По това време Венера и Марс също ще се съберат, като енергията им ще засили вибрациите на креативността, освобождението, привличането и страстта. Когато има такава звездна енергия, ние ставаме като магнит за тези, които искаме да привлечем.

Пълнолунията са точки на освобождаване в лунния цикъл. Когато истините се разкриват, изводите се правят и кулминацията е достигната. Пълнолунието в знака на Лъв е свързано с прочистване и освобождаване от това, което вече не ви служи.

Но това лунно събитие е свързано и с романтиката, взаимоотношенията. Други теми, които ще ни вълнуват, ще са темите за себеизразяване, его, удоволствие, приятелство, обективност, независимост и работа в екип. Ще направим крачка напред към това да се придвижим към нашите цели.

Пълнолунието ще освети нашия път напред, то ни носи повече смелост, затова е време да следваме призива на своята душа и да сбъдваме мечтите си.

През февруари 2022 Луната ще е пълна, когато Слънцето Водолей се противопоставя на Луната в Лъв. Полярността Лъв - Водолей се отнася до баланса между всичко, което е лично (Лъв) и всичко, което е безлично (Водолей). Енергията на Луната в Лъв е творческото себеизразяване и тласък на индивидуалността, удоволствията, докато Слънцето във Водолей управлява групата, по-безличните приятелства и обективността. Ето защо сега ще търсим баланс между романтика и приятелство.

Четете повече по темата в az-jenata.bg.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК