На кои зодии пълнолунието влияе най-силно и какво ги очаква?

Всеки човек е засегнат от Луната и различните ѝ фази

20.01.2022 | 11:30 Редактор: Искра Ангелова
На кои зодии пълнолунието влияе най-силно и какво ги очаква?

На 18 януари беше първото пълнолуние за 2022 г., като то беше в зодия Рак – знакът, който привлича вниманието ни към семейството и дома. По принцип всеки човек е засегнат от Луната и различните ѝ фази по някакъв начин - това е естествен феномен. И по време на новолуние, и по време на пълнолуние, гравитацията на Слънцето подсилва тази на Луната, което води до увеличаване на магнитното привличане на приливите и отливите, така че само си представете какво ни причинява на нас – човешките същества.

Луната привлича нашия източник на живот, нашата умствена вселена. Тя привлича нашите емоции, нашата преценка. Всичко това може да ни направи по-напрегнати, но пък може да ни даде и неподозирана сила. Разберете кои са зодиите, на които мощният ефект на пълнолунието влияе най-осезаемо, като следващото пълнолуние ще бъде на 16 февруари в зодия Лъв.

1. Стрелец (22 ноември – 21 декември)

Хората от този знак са известни като най-широкоскроените от всички зодии. Стрелците умеят да приемат събитията в живота си по-леко и свободно, без излишно напрежение. Когато обаче настъпи пълнолуние, сякаш цялата тази ефирност и умения да "стоят над нещата" при тях изведнъж изчезва. Те стават по-необуздани и емоционални. В такива моменти те стават по-плачливи и невротични. Веднага след пълнолуние, Стрелците започват да планират нови цели в бъдещето, сякаш тази фаза на Луната им е дала нови мечти и цели.

2. Везни (23 септември – 22 октомври)

По време на пълнолуние, иначе уравновесените и балансирани Везни, изведнъж стават склонни да попаднат в раздори и дисбаланс. Обикновено те са доста стабилни хора и са пример за стоицизъм и непринуденост, но когато настъпи пълнолуние, те стават по-угрижени и склонни да изразяват негативните си чувства открито. Да бъдеш балансиран отнема енергия и когато привличането на Луната започне да действа върху мъж или жена Везни, те стават по-диви, по-непримирими и дори по-секси. В такива моменти те са склонни и на самоомраза.

Четете цялата статия в tialoto.bg.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК


1
0 rate up comment rate down comment 0
Змиеносец
преди 1 година
За стрелците това не е вярно. Аз винаги приемам и най-малките неудачи много тежко, и това състояние дълго време ме тревожи. Може би защото зодиите на астрологията не са верни. Дайте истинските зодии , които са 13 на брой. Сигнализирай за неуместен коментар