"Вълча луна" - ето за кои зодии носи щастие

Пълнолуние в Рак

19.01.2022 | 16:47 Редактор: Искра Ангелова

Пълнолуние в Рак - събитието е наричано още "Вълча луна" и се смята, че то ще разкрие тъмната страна на всяка една зодия. Но някои от зодиакалните знаци са късметлии и ще получат допълнителна мотивация. Вижте кои са те, според "Elite Daily".

Овен

Осъзнават, че заслужават да се чувстват сигурни, в безопасност и защитени. Ще разсъждават върху теми, свързани с дома и семейството. Сега ще разберат дали се чувстват достатъчно комфортно на мястото, на което живеят и може да има промени в семейната среда. Овните ще осъзнаят, че трябва да се чувстват така, сякаш принадлежат някъде и сега отново ще послушат сърцето си. То ще им напомни кое наистина си заслужава.

Рак

Най-накрая ще се научат да обичат себе си, докато обичат и другите. Във връзките им имаше върхове и падения в последно време и това ги накара да обърнат огромно внимание на това как функционират партньорствата им. Пълнолунието им припомня, че най-важната връзка, която имат, е тази със себе си. Да обичат някого или да работят с някого не означава, че трябва да пренебрегват себе си, информира teenproblem.net.

Везни

Ще видят, че успехът ги спохожда, когато не са в зоната си на комфорт. В последно време те релаксираха, глезиха себе си и се грижиха за себе си. Оставаха сами и не бяха активни, не се занимаваха с проблеми. Но проблемът е, че се оставят да им е прекалено комфортно. По време на пълнолунието ще се вгледат в професионалния си живот. Фокусът им ще се насочи към целите, които не са обмисляли и за които не са говорили от дълго време. Ще станат по-амбициозни. Може би трябва да променят приоритетите си.

Козирог

Тези зодии сега ще разберат, че във връзките се изискват компромиси. Има хора, на които не може да се разчита, затова Козирозите се учеха да разчитат основно на себе си. Независимостта е хубаво нещо и ги кара да се чувстват силни, но когато е в прекалено голяма степен, може да стане вредна. По време на Вълчата луна ще осъзнаят на кои връзки държат най-много и ще искат да обръщат повече внимание на близките си хора. Може да се помирят с някого или да се притекат на помощ.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК