Кризисна година за кралското семейство, принц Хари е загрижен за Елизабет II

Кралицата ще отпразнува 70 години на трона през юни

08.02.2022 | 10:25 Редактор: Искра Ангелова
Кризисна година за кралското семейство, принц Хари е загрижен за Елизабет II

Принц Хари ще опита да е по-тих през 2022 г. и да не предизвиква много медийно внимание заради баба си - кралица Елизабет II.

Заради напускането на кралското семейство на Хари и Меган през 2020 г. и интервюто, което дадоха те за Опра Уинфри през 2021 г. (и в което бяха разкрити много неща за кралското семейство), медиите постоянно пишеха и говореха за кралските особи и последните години бяха драматични за тях.

Явно това се е отразило на кралицата, затова Хари иска да не се набива на очи през новата година и едва ли ще говори за отношенията си със семейството.

Кралският експерт и автор Кейти Никол казва пред "Closer", че Хари си е дал пауза и помислил за някои неща. После осъзнал колко тежко може да се е отразила последната година на баба му и не искал повече да я разстройва.

"Вече е кризисна година за кралското семейство заради това, което става с принц Андрю. И няма как времето да е по-неподходящо за това. Знам, че кралицата наистина искаше да обедини и да празнува с кралското семейство тази година, заради нейния юбилей. Но се доказва, че това ще е много трудно, имайки предвид всичко, което става...", споделя тя.

Кралица Елизабет Втора ще отпразнува 70 години на трона през юни. Тя иска Хари и Меган да присъстват на събитието, това щяло да се отрази добре на семейството.

Четете цялата статия в teenproblem.net.

Снимка: БГНЕС

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК