Кралица Елизабет ще отпразнува платинения си юбилей с малката Лилибет?

Има шанс принц Хари да ѝ доведе бебето през юни

23.01.2022 | 06:30 Редактор: Искра Ангелова
Кралица Елизабет ще отпразнува платинения си юбилей с малката Лилибет?

Ще види ли Елизабет Втора своята правнучка Лилибет? Въпреки притесненията на принц Хари и Меган маркъл за тяхната сигурност в Обединеното кралство, мнозина смятат, че те ще бъдат благосклонни и ще запознаят своето второ дете с известната му прабаба. И ако това не стане за възпоменателната церемония за принц Филип, то има вероятност да се случи за платинения юбилей на съпругата му.

Миналото лято, когато синът на принц Чарлз се върна на Острова, бе преследван от папараци в Лондон. Сега, когато той планира новото си пътуване и решава кога ще бъде то, държи да е сигурен, че ще разчита на охрана. И макар да ядоса с това кралицата, тя не се е отказала от това да се срещне с него и да види Арчи и Лилибет.

Първият рожден ден на дъщерята на Меган и Хари се пада точно през уикенда, в който всички ще отбележат платинения юбилей на кралицата през юни.

"Това, което подозирам, е, че ще има някакъв банкет, може би скромен, на който вероятно биха могли да бъдат поканени", обясни пред Marieclaire кралският експерт Нийл Саймън, посочвайки, че Елизабет Втора ще организира специално събитие за рождения ден на момиченцето, което не познава британските си роднини.

Четете цялата статия в tialoto.bg.

Снимка: БГНЕС

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК