Кралски експерт разкри истинските отношения между Елизабет II и Меган Маркъл

Изминаха две години, откакто принц Хари и съпругата му обявиха желанието си да напуснат Бъкингамския дворец

18.01.2022 | 22:48 Редактор: Искра Ангелова
Кралски експерт разкри истинските отношения между Елизабет II и Меган Маркъл

Изминаха две години, откакто принц Хари и Меган Маркъл обявиха желанието си да напуснат Бъкингамския дворец. Днес експертите си спомнят първата и единствена поява на херцогинята на Съсекс заедно с Елизабет II. През юни 2018 г. съпругата на принц Хари получи рядката чест да прекара един следобед с кралицата в съвместно бизнес пътуване за откриването на моста Мърси Gateway Bridge.

По време на събитието Нейно Величество и херцогинята на Съсекс изглеждаха в добро настроение, усмихваха се на камерата и се смееха, докато разговаряха помежду си. Експерт по жестомимичен език обаче забеляза, че през деня Меган направила няколко движения с ръцете, които показали истинските ѝ чувства към кралицата.

"От хармоничните и много естествени усмивки на кралицата беше ясно, че тя се радва да види новосъздадената си "внучка" наблизо по време на това пътуване. Въпреки че в началото Меган изглеждаше доста нервна, съпругът ѝ принц Хари не беше наблизо да го хване за ръка. Следователно в жестовете на херцогинята се забелязват определени ритуали на предпазливост и самоуспокоение. Това предполага, че тя все още се страхува от кралицата", каза експертът Джуди Джеймс пред британския The Mirror.

Откакто принц Хари и Меган Маркъл се преместиха в Америка, изглежда, че отношенията им с всички членове на кралското семейство са се влошили.

Четете цялата статия в tialoto.bg.

Снимка: БГНЕС

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК