Какво да очаква всяка зодия след края на ретроградния Меркурий?

Раците определено ще получат отговорите, които чакаха

05.02.2022 | 12:25 Редактор: Ваня Кузманова
Какво да очаква всяка зодия след края на ретроградния Меркурий?

Меркурий започна ретроградното си движение на 14-и януари, но вчера то приключи. Това означава, че най-накрая ще намерим хармонията, скандалите и неразбирателствата ще приключат и ще може да си отдъхнем. 

Овен

Имаше някои неясноти и несигурности в приятелствата им и отношенията с близките. Овните не знаеха какви решения да вземат. Сега ще си позволят да използват идеите, върху които са работили съвместно със социалния си кръг и така може да постигнат успехи в кариерата.

Телец

Бяха подтикнати да обмислят и измислят много нови идеи, що се касае до кариерата. Сега ще помислят върху това как работата им може да е в подкрепа на ценностната им система и вижданията им. Перфектно време, в което да се уверят, че обичат това, което правят. Ако не - нека направят промени.

Близнаци

Най-накрая ще получат яснотата, от която се нуждаят във връзките си. Отдаваха им повече енергия, отколкото получаваха в замяна. Сега е време да проговорят за това, от което са недоволни и да не позволяват достъп до себе си на някои хора.

Рак

Те бяха окуражени да оценят някои неща за връзките си и да обмислят различни теми, свързани с тях. С директния Меркурий определено ще получат отговорите, които чакаха, що се касае до романтичния живот. Ако са били леко несигурни относно определен човек, сега мъглата ще се разсее.

Лъв

Ретроградният Меркурий ги накара да оценят отново как жонглират между партньора, работата, контактите с близки и всекидневните задължения. През периода бяха малко разпилени, но сега започват да се чувстват по-организирани.

Повече по темата четете в Az-jenata.bg 

Снимка: Pixabay

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК


1
0 rate up comment rate down comment 0
НадеждаС
преди 2 години
Най-добрите клипове само на този сайт Сигнализирай за неуместен коментар