Какво очаква зодиите в сезона на Водолея?

Това е период, в който ще сме много социални и ще създаваме доста нови връзки и контакти

21.01.2022 | 22:25 Редактор: Теодора Патронова
Какво очаква зодиите в сезона на Водолея?

Сезонът на Водолея започна на 20-и януари и ще продължи до 19-и февруари. Това е период, в който ще сме много социални и ще създаваме доста нови връзки и контакти. Въздушните знаци Близнаци, Везни и Водолей ще са в свои води и ще се чувстват страхотно, а неподвижните знаци Телец, Лъв и Скорпион ще са доста заети.

Овен

Сега ще обръщат най-много внимание на най-близките си хора - роднини и най-добри приятели. Но и ще успеят да намерят време за създаване на нови контакти. 

Телец

Всички погледи са вперени в тях сега, особено на работа. Това е прекрасен период за създаване на по-дълбоки връзки с колеги и сближаване с шефа. Чувстват се по-мотивирани и привлекателни. 

Близнаци

Разнообразието е подправката, която прави живота вкусен и Близнаците знаят това. Стават по-активни, фокусират се върху нови запознанства, сближавания с хора, посещаване на нови места, търсене на нови проекти. 

Рак

Сред най-чувствителните зодии са, но Водолеят пък е сред зодиите, които най-много се доверяват на разума. Затова, периодът ще е труден за Раците. 

Лъв

За тях това е периодът, в който копнеят за любов, милувки, ласки. Просто да се гушнат до партньора, да гледат филми и атмосферата да е романтична. Ако са необвързани, сега е времето да излизат повече, да флиртуват и да срещнат нови хора. 

Дева

Ще са много по-заети в службата. Ще имат доста работа и ще вършат много неща, но не е задължително да постигнат големи цели и успехи. Нека не се отчайват, всичко е наред. 

Четете повече по темата в teenproblem.net

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК