Родителските правила на Кейт Мидълтън може да ви изненадат

Често херцогинята или принц Уилям сами взимат децата си от училище

10.01.2022 | 08:30 Редактор: Здравко Черкезов
Родителските правила на Кейт Мидълтън може да ви изненадат

Кейт Мидълтън често е сравнявана с принцеса Даяна, заради начина ѝ на обличане и отношението ѝ към околните, но сега става ясно, че двете дами си приличат и в родителски аспект.

Въпреки че задълженията ѝ като херцогиня на Кеймбридж стават все повече заради почивката на кралица Елизабет, насърчена от лекари, Кейт все още поставя на първо място семейството си. Тя обръща достатъчно внимание на трите си деца – принцовете Джордж и Луи и принцеса Шарлот. Според източник, Мидълтън ръководи процеса у дома без помощта на бавачки и се опитва да бъде колкото се може повече въвлечена в ежедневието на наследниците си.

Съпругата на принц Уилям често говори за живота си вкъщи, но рядко споделя как възпитава децата. Сега източник разкрива три от задължителните родителски правила на Кейт, които тя е наложила на Джордж, Луи и Шарлот.

Насърчава ги да бъдат навън

Въпреки че децата ѝ растат в дигитална ера, имат лесен достъп до телефони, компютри и таблети, Кейт ги насърчава да прекарват колкото се може повече време сред природата и да се занимават с различни физически дейности. Така Джордж, Луи и Шарлот се сдобиват със собствена част в кралската градина, където заедно с мама засаждат и отглеждат цветя.

В подкаст миналата година херцогинята сподели, че обожава да прекарва време със семейството си, когато всички са навън и са покрити с кал или пръст.

Намира време за семейни забавления

Принц Уилям и Кейт имат доста натоварен график, но това не им пречи да обръщат нужното внимание на децата си. Те често ги водят на почивка извън Лондон, където могат да се насладят на каране на колела или екскурзии до пясъчните дюни по плажовете в Норфолк.

По случай десетата годишнина от сватбата на херцозите, те споделиха специално видео, в което феновете успяха да видят как семейството прекарва време в дома си в Норфолк. Кадрите, запечатани от Уил Уар, са снимани през есента на 2020 година и показват как петимата се разхождат из пясъчните дюни на плажа, катерят се по дървета и пекат маршмелоу на открит огън.

Четете повече по темата в Tialoto.bg

Снимка: БГНЕС

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК