Ретроградна Венера: Проблеми с пътувания, технологии и комуникации

Нищо чудно бивши гаджета и тръпки да се върнат в живота ни

22.12.2021 | 13:20 Редактор: Искра Ангелова
Ретроградна Венера: Проблеми с пътувания, технологии и комуникации

На всяка година и половина планетата на любовта и романтиката - Венера, става ретроградна. Венера започна ретроградното си движение в Козирог на 19 декември и то ще продължи до 29 януари. Това значи, че може да имаме проблеми с пътувания, технологии и комуникации. И нищо чудно бивши гаджета и тръпки да се върнат в живота ни.

Ето какво да очаква всяка зодия, според американския "Cosmopolitan":

Овен

Напоследък мислят за бивше гадже повече, дори да не искат да си го признаят. И им се иска да го видят отново, дори да се съберат с него. Но се притесняват, че то няма да отвърне на чувствата им. Няма как да разберат, без да пробват. Нека си повярват и да започнат разговор с него.

Телец

Може съвсем неочаквано и случайно да срещнат бивше гадже и в началото да е неловко, но после то да ги покани на кафе/разходка. Да помислят добре дали наистина искат да се върнат към миналото или пък дали наистина искат да откажат. Но вероятно е по-добре да се фокусират над нов човек.

Близнаци

Има голям шанс да се видят с бивше гадже, да се забавляват с него, като преди това и двамата ще изтъкват себе си и постиженията си. Тези разговори и закачки могат да доведат до страстни целувки и прегръдки, което ще е неочаквано. Да се насладят на момента, после най-вероятно ще решат, че този човек не си струва стреса.

Рак

Раците се страхуват да се покажат, да заявят себе си и искат да пазят сърцето си по всякакъв начин. Вместо да бягат от миналото, нека се срещнат лице в лице с бившия партньор и да проведат задълбочена дискусия - да обсъдят къде са сгрешили. Така може да станат приятели.

Лъв

След няколко разменени флиртаджийски съобщения, може да станат т.нар. "бивши с привилегии" с предишния партньор. Или пък да прекарат само една страстна нощ с него. Това устройва Лъвовете, те не искат да объркват и задълбочават нещата, тъй като харесват нов човек и дори може вече да ходят по срещи с него. Нека се забавляват.

Дева

Ще попаднат в любовен триъгълник с бившето гадже и сегашния си партньор. И затова май ще са виновни Девите - искат да бъдат и с двамата. Преди да се впуснат в това и да вземат неразумни решения, нека помислят. Да се уверят, че няма да изгубят всичко.

Везни

Въпреки че често се връщат към бившите и общуват с тях, сега вероятно ще прекратят отношенията с бивш партньор завинаги. Не са в настроение да слушат извинения и да преживяват всичко отново. Освен това, омръзнало им е някой да им разваля настроението и да ги омаловажава. Да не отговарят на съобщения на бивши.

Четете цялата статия в teenproblem.net.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК