Защо мъжът, когото харесваме, не ни пише и ни игнорира?

Любовта е приключение, изпитание, хубави и не чак толкова приятни емоции

16.12.2021 | 23:23 Редактор: Жаклина Иванова
Защо мъжът, когото харесваме, не ни пише и ни игнорира?

Любовта е приключение, изпитание, хубави и не чак толкова приятни емоции. В нея има от всичко. Вероятно няма жена, на която да не ѝ се е случвало да харесва мъж, когото вижда понякога на обществени места, в работата, приятелска компания, може би дори излиза с него, и да не си е задавала въпроса защо той никога/рядко ѝ пише пръв.

Вижте няколко възможни причини той да не го прави.

1. Той ви харесва, но не сте единствената. Ако мъжът, когото харесвате, никога или рядко ви пише пръв, но щом се видите някъде показва симпатии към вас, може да се окаже, че не флиртува само с вас. Вероятно няма и да станете приоритет за него.

2. Наистина е зает. Звучи невероятно, когато става въпрос за мъже и любов, но може би наистина има много работа или други ангажименти и няма възможност да изпраща съобщения. Но се запитайте, ако той няма време да ви пише или отговори на съобщенията, дали има време за връзка?

3. Не е сигурен в чувствата си към вас и не би искал да ви подведе. Когато се засечете някъде, вие си говорите с удоволствие. Времето заедно е забавно, но когато той не е инициатор на срещи и онлайн комуникация, вероятно не му липсвате, когато не сте край него.

4. Умишлено не ви пише, защото знае, че вие ще го направите и това му харесва. Въпросът е дали това е поведение на зрял мъж, който знае какво иска от любовта и взаимоотношенията, или просто търси флирт.

5. Не иска да изглежда твърде заинтересуван от вас. Истината е, че понякога дори след като сте прекарали хубаво време заедно, излизали сте на срещи, които са преминали успешно, мъжете обичат да се правят на незаинтересувани. Възможно е той да се притеснява, че ако е твърде активен, вие ще загубите интерес към него.

Четете повече по темата в az-jenata.bg.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК