Джеси Джей: Загубата на бебе ме промени завинаги

Никога не съм изпитвала такава физическа болка, такава травма и не съм чувствала така самотата, разкри тя

14.12.2021 | 13:21 Редактор: Искра Ангелова
Джеси Джей: Загубата на бебе ме промени завинаги

Джеси Джей сподели, че това, че е загубила бебе, я е променило завинаги. Певицата разкри, че никога не е изпитвала чак такава физическа болка, не е преживявала такава травма и не е чувствала такава самота.

В края на ноември тя обяви, че е изгубила бебето си, което е щяла да отглежда сама.

"Сега наистина разбирам защо жените толкова често говорят за искането и нуждата да се говори открито за абортите повече. Сега научих какво е това, което хората знаят за това какво са абортите (включително и аз допреди последните 2 седмици), освен ако не си го преживял... Това, което хората мислят, че е, не е истинско отражение на това, което е. Как може хората да те подкрепят, когато не знаят? Никога не съм изпитвала такава физическа болка, такава травма и не съм чувствала така самотата... Това ме промени завинаги. По най-сърцераздирателния начин, но и красив начин.", написа тя в Instagram.

Изпълнителката подчертава, че това е едно от най-лошите чувства на света.

"Толкова съжалявам, ако сте преминали през това, сами или не, или сега преминавате през това в някакъв етап от бременността. Да изгубиш бебето си е едно от най-лошите чувства на света", каза още тя.

Четете цялата в teenproblem.net.

Снимка: БГНЕС

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК