Кои черти на външния вид са характерни за всяка зодия?

Внимателният наблюдател може да определи какъв знак сте само по чертите на лицето и фигурата

13.12.2021 | 06:30 Редактор: Здравко Черкезов
Кои черти на външния вид са характерни за всяка зодия?

Влиянието на зодиакалните съзвездия е толкова голямо, че се проявява дори във външния вид на хората. Внимателният наблюдател по чертите на лицето и фигурата е в състояние да определи под какъв знак е роден човек.

Какви черти на външния вид са характерни за всеки от дванадесетте знака на зодиака?

Овен

Представителите на този знак имат среден ръст и силно, атлетично телосложение. Имат тъмна кожа, изразени вежди, голям нос, волева брадичка и пищни, чувствени устни. Овните имат гъста руса или червена коса, а централната част на изображението е главата. По нея има белези на съдбата – бенки, рождени белези. Овенът се движи бързо, стремително, стои здраво на земята и има добра координация. Погледът е нахален, предизвикателен. Гласът е доста висок, дрезгав, груб. Те запазват отличната си форма до старост и изглеждат млади.

Телец

Имат красиви, хармонични черти на лицето, плътни устни. Лицето е овално или квадратно, а очите са красиви, с дълги и гъсти мигли, кафяви или тъмносиви, бадемовидни. Косата е гъста, лъскава, често тъмна на цвят. Жените предпочитат да поддържат дълги къдрици, а мъжете – бради. Вратът на Телеца е или дълъг и грациозен (за жените), или мощен и широк (за мъжете). Представителите на знака имат широки, мощни рамене, здрави са. Речта и гласът са меки и плавни.

Близнаци

Те са високи и жилави с много изразително лице. Поради активното изражение на лицето се появяват дребни бръчки по лицето, но те подхождат на Близнаците. Очите имат особен блясък, челото е широко, устните и носа са тесни и правилни. Лицето е осеяно с лунички, изражението му е малко лукаво, игриво. Цветът на косата може да бъде всякакъв, но косата е тънка. По-често носят къса прическа. При мъжете плешивите петна не са необичайни. Близнаците са естествено гъвкави и грациозни. Гласовете са силни и високи, говорят бързо. Те също така активно се движат и жестикулират.

Четете повече по темата в Tialoto.bg

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК