Според зодията: Kакво ни очаква през ноември?

Месецът няма да бъде от най-лесните

31.10.2021 | 17:49 Редактор: Жаклина Иванова
Според зодията: Kакво ни очаква през ноември?

Месец ноември няма да бъде от най-лесните. Възможни са промени, трудности. Как ще се справи всяка зодия, вижте в месечния хороскоп, изготвен от астролог Петя Георгиева.

Овен

Не разчитайте на съществен напредък в професионален план. По-скоро ще получите резултати от вложени преди доста време усилия. Замислите ви, колкото и да са атрактивни, ще се реализират трудно, защото ще зависят от субективен фактор.

Не сравнявайте себе си с околните. Заключенията ви ще са нереални, независимо дали преценявате, че сте в по-благоприятна или в по-неблагоприятна позиция. Ще се наложи да се адаптирате към обстоятелствата и да направите някои отстъпки, но няма да са в противоречие с принципите ви.

Телец

Успехи ще пожънат онези представители на вашия знак, които не само обичат, но и умеят да се включват в екипната дейност. Подбирайте нестандартни методи на работа. На моменти ще ви хрумват интересни идеи, но не бързайте да ги подлагате на обсъждане. Най-вероятно "на първо четене" няма да заинтригувате останалите участници в колектива и да получите подкрепата им.

Що се отнася до проблемите от личен характер, опитайте да се справите с тях самостоятелно. Не споделяйте тревогите си с трети лица, колкото и да са ви близки. Намесата им ще се окаже по-скоро "мечешка услуга".

Четете повече по темата в az-jenata.bg.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК