Ретроградният Юпитер свърши - ето кои са най-щастливите зодии след него

Телците са перфектният пример за това как умът може да попие твърде много информация на моменти

21.10.2021 | 06:30 Редактор: Жаклина Иванова
Ретроградният Юпитер свърши - ето кои са най-щастливите зодии след него

Ретроградното движение на Юпитер приключи на 18 октомври 2021 г. и въпреки че сред всички ретроградни планети тази е с най -добро влияние, все пак три са зодиите, на които този транзит ще донесе най-голям късмет.

Когато е в ретрограден режим, Юпитер позволява на ума ни да разширява кръгозора си и въпреки че това влияние не е отрицателно, все пак си има и своите недостатъци – лошото тук е, че с цялото това разширяване на кръгозора, е възможно да открием и нещо тъмно в себе си.

След като вече Юпитер е директен, ние можем да продължим да разширяваме перспективите си, но също така можем и да се освободим от каквито и да е тъмни мисли, които може би са попаднали в главата ни през този ретрограден период. Тоест, новият транзит потенциално може да ни донесе просветление и това важи за всички зодии.

И така, късметът се намира в нагласите ни, нали? Това означава, че всеки, който е напът да получи благословения "късмет" на Юпитер, трябва да има съответната психическа нагласа и да се чувства късметлия.

Разберете кои са зодиите, които ще бъдат най-щастливи в идния период, когато Юпитер ще бъде директен:

Телец (20 април – 20 май)

Телците са перфектният пример за това как умът може да попие твърде много информация на моменти. Възможно е през последните няколко месеца Телците да са осъзнали няколко нови неща за себе си и живота си – информация, която може да им се е сторила "твърде много“. Може би през този период те са прекарали твърде много време в търсене на истината, но в същото време са били в застой заради ретроградното движение на Юпитер. С други думи, те са ударили главата си в стена и колкото и да са се опитвали да разбият стената, за да продължат напред, не са успявали, вероятно поради някаква лична причина. Е, сега настъпва времето, в което те ще могат да премахнат и последния препъникамък от въпросната стена и да продължат напред. С края на ретроградния период, те най-накрая ще се почувстват така, сякаш язовирната стена се е спукала и цялата вода от знание, от която имат нужда, идва към тях и то с бързи темпове.

Четете повече по темата в tialoto.bg.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК