Сигнали, че сте влюбени в мъж, който не е пораснал

Често те узряват по-късно за същинска връзка, в която трябва да поемат отговорности

25.10.2021 | 10:09 Редактор: Жаклина Иванова
Сигнали, че сте влюбени в мъж, който не е пораснал

В много отношения мъжете съзряват по-късно от жените. Често те узряват по-късно за същинска връзка, в която трябва да поемат отговорности. Това личи не само по това дали той се държи като пораснал мъж, а и по това дали поема инициатива, дали е отговорен към парите си, бъдещето си, решенията, които взима. Личи и в разговорите, които водите. Личи и по това дали ви гледа с детски очи, когато се яви проблем. Един мъж е пораснал и готов за връзка и брак не само когато се реши на тези стъпки, а когато в поведението му личи, че е здраво стъпил на земята и преди всичко знае какво иска от живота и любовта.

Ако сте влюбени в мъж, който все още не е пораснал съвсем, това ще си проличи по някои признаци.

Трябва да избирате вместо него, да взимате решения и за двамата

Изглежда съвсем безобидно на пръв поглед, но взимането на решения за най-малките неща в ежедневието може да е показателно до какъв етап е стигнал мъжът до вас в развитието си. За съжаление, той може и да си остане на това ниво, ако сам не осъзнае проблема си. Например, ако той ви се доверява всеки път, когато трябва да си избере нова дреха или направо ви пита коя риза да вземе, това е показател, че той ви възприема като майка, а себе си като малко дете. Делегира тези и още подобни уж незначителни избори на вас, като не поема инициатива за нито един избор.

Темата за деца внася смут и паника в погледа му

Когато по някакъв повод се заговори за брак, деца, стабилно бъдещо обвързване, в погледа на партньора ви се чете истински ужас и уплаха. Той се чувства застрашен, когато се спомене думата дете. Дори да не сте вие тези, които говорят за дете, а някой в компанията, в която сте, партньорът ви отново се напряга. Личи си, че той е притеснен тази тема да не стане прекалено сериозна. Това е показател не само за неговото недостатъчно съзряване, но и за вероятно не толкова сериозните му намерения към вас. За да разберете каква е истината, трябва да говорите открито на тази тема. Това ще ви помогне да разберете на какъв етап е всеки от вас във връзката и как искате да се развие тя.

Четете повече по темата в az-jenata.bg.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК