Адел и нейната трансформация - без драстична диета, много спорт и "чао" на алкохола

"Много е неприятно да се четат обвинения за хората с наднормено тегло", заявява певицата

16.10.2021 | 09:43 Редактор: Искра Ангелова
Адел и нейната трансформация - без драстична диета, много спорт и

Последните няколко дни всички говорят за Адел и нейната трансформация. След своя развод, певицата странеше от публичното пространство, за да преоткрие себе си и получи ново вдъхновение за музика. После дойде новината, че тя отново е открила любовта в рапъра Скепта и е отслабнала драстично по време на пандемията. Днес, когато вече вървим към средата на октомври, тя вече може да се похвали с ново гадже и първи сингъл към новия албум, който всички очакват с нетърпение.

Подготвяйки се за завръщането си на сцената, след близо 5-годишна пауза, британската поп певица взима решение да промени драстично начина си на живот. Освен вредните храни, тя изключила напълно и алкохола, но всичко това не направила, за да се раздели с излишните килограми. В своето интервю за списание Vogue, където я видяхме с различни очи, тя разказва повече за всичко онова, през което е преминала след като сложи край на брака си.

"Никога не ставаше дума за отслабване"

Адел признава, че през годините е разчитала на гласовите си възможности, докато това как ще изглежда било на заден план за нея. След като прави успешна кариера и безброй хитове, като всяка звезда, тя усеща натиск да отслабне, защото в един момент носи само черни дрехи, защото е твърде пухкава. Дори казва на мениджъра си, че отслабването не е за нея, но по-късно се случва така, че тя остава сама със сина си и започва да мисли повече за себе си.

Как всъщност успява да отслабне Адел?

1. Здрав дух – здраво тяло

Обръщайки внимание на психичното си здраве, звездата работи над това да вярва повече в себе си и прекарва повече време без технологии.

"Започнах да тренирам поради тревогата си. На тренировки започнах да се чувствам по-добре. Никога не ставаше дума за отслабване. Ставаше въпрос да стана по-силна, да отделям най-много време за себе си всеки ден без телефон", разказва тя.

2. Тренировки по няколко пъти на ден

"Аз тренирам два или три пъти на ден", признава изпълнителката пред Vogue.

Денят на Адел започва с вдигане на тежести, след което следобед тя ходи пеша или отива на бокс. Много пъти вечер или през нощта, прави кардио упражнения.

Когато прави повече упражнения, някои са по-кратки, за да не се пренатоварва.

3. Спорт под зоркото око на треньор

"Нашата цел беше здравето", признава треньорът на Адел Грег Миле. От своя страна тя, говорейки за работата си с него, посочва, че е прекарала повече време с него през последните три години, отколкото с някой друг в живота ѝ.

"Много е неприятно да се четат отрицателни коментари и обвинения за хората с наднормено тегло... Опитът ми с Адел ми позволява да кажа, че тя винаги е следвала личните си представи и виждания. Никога не е използвала таланта си като залог и никога не е имала стремеж да увеличи продажбите на албумите си благодарение на външния си вид. Никога не се е правила на някого, който не е", обяснява мъжът, вдъхновил певицата да спортува и влезе във форма.

4. Без драстична диета

Преди да разкаже подробности за трансформацията си, всички ние мислихме, че Адел е спазвала конкретна диета, благодарение на която, в комбинация с физическата активност е успяла да свали над 45 кг. По-късно стана ясно, че това не е така – тя просто ограничавала конкретни неща, които обичала, но са вредни.

Четете цялата статия в tialoto.bg.

Снимка: Instagram

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК