Фън шуй за по-добра енергия в дома

Подредбата на дома спрямо стандартите на китайската наука може да донесе благосъстояние

12.10.2021 | 23:33 Редактор: Теодора Патронова
Фън шуй за по-добра енергия в дома

Фън шуй може да ви помогне да подобрите живота и енергията си. Подредбата на дома според стандартите на тази древна китайска наука може да допринесе за подобряване на материалното и емоционалното ви благосъстояние. Цялостната идея на фън шуй е да създаде по-благоприятна атмосфера в дома, която да направи енергията не само в него, а и в самите вас по-позитивна.

От значение е как ще подредите дома си, какво ще поставите като акцент в него, какъв ще е изборът на цветове и материали.

Фън шуй помага в различни аспекти от живота. Ако искате да имате по-добро материално и същевременно емоционално благосъстояние, ето как трябва да подредите дома си.

Открийте и активирайте зоната на богатството

За да откриете зоната на богатството в дома ви, застанете на прага на дома си и се обърнете навътре с лице към вътрешността на дома. Крайният ляв ъгъл на дома, погледнат от тази гледна точка, е зоната на богатството. За да я активирате и за да ви носи тя и изобилие и просперитет, украсете я със зелени растения, поставете в нея елемента дърво, който се свързва с успехите в материалното състояние и растежа, новото начало.

Четете повече в az-jenata.bg

Снимка: Pixabay

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК