Сватбата на принц Чарлз и Камила е била на ръба на колапса - защо?

Преди голямото събитие Паркър се разболяла от синузит

27.09.2021 | 17:25 Редактор: Искра Ангелова
Сватбата на принц Чарлз и Камила е била на ръба на колапса - защо?

През 2005 г. принц Чарлз се жени за своята избраница Камила Паркър Боулс. Влюбените се сблъскаха със значителни трудности преди да узаконят връзката си.

Както се оказа, дългоочакваната сватба не можеше да се състои, тъй като сватбената церемония беше на ръба на колапса. Причината за това беше влошеното здраве на булката.

Преди голямото събитие Камила се разболя от синузит, възпаление на носната лигавица. "Тя беше наистина болна, а също така беше и нервна. Тя буквално не можеше да стане от леглото", споделя приятелка на двойката Лусия Санта Круз в интервю за Vanity Fair.

Бъдещата съпруга на принц Чарлз тогава беше подкрепена от сестра си Анабел Елиът. Според източници, тя е тази, която се заема да реши всички проблеми с подготовката за церемонията и помага на сестра си да се възстанови. В резултат на това Камила успя да преодолее болестта и сватбата все пак се състоя.

Много преди да сключи брак с принца на Уелс, Камила или още херцогинята на Корнуол, има връзка с него. Именно тя се счита за основната причина за краха на брака на Чарлз с принцеса Даяна. През 2005 г. Чарлз и Камила сключват брак. За годежа им става ясно през февруари същата година, а сватбената церемония трябва да се състои на 8 април.

На 4 април обаче се появява изявление, че сватбата се отлага с ден, тъй като принцът на Уелс ще  присъства на погребението на папа Йоан Павел II.

Четете цялата статия в tialoto.bg.

Снимка: БГНЕС

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК