Първокласници ON AIR: Първият учебен звънец за Виктория и Кристиян

Подготовката и вълнението започват от рано за първокласниците и за родителите

15.09.2021 | 18:12 Редактор: Юлия Христова

Водещите на Новините ON AIR Даниела Владимирова и Камелия Стоянова са особено развълнувани в днешния ден - изпратиха първокласници. 

Виктория и Кристиян с усмивка и стихотворение на уста влязоха за първи път в училище. 

Семействата на водещите Камелия Стоянова и Даниела Владимирова празнуват най-важния ден в учебния път на децата им. Виктория и Кристиян са развълнувани да бъдат в училище, а очакванията за това, което ги очаква, са големи. 

"Много неща - нови приятели и да имам много шестици", каза Кристиян.  

"Нямам търпение за физическото възпитание, защото в детската градина нямаме такива тренировки, имаме само аеробика", сподели Виктория. 

Подготовката и вълнението за първия учебен ден започват от рано както за първокласниците, така и за родителите. 

"Вълнението започна още от преди два месеца с подготовката за първи учебен ден, с всичко това, което ние трябваше да вземем под списък.  За нея всяко едно нещо и всеки един детайл, който трябва да сложи в чантата има много голямо значение, като трябва да бъде точно избран и да съответства на любимите ѝ цветове", посочи Камелия Стоянова.
 
"Вълнуваме се всички! Пожелавам здрава учебна година. На добър час на всички деца, да се учат, да им е интересно и да се забавляват много в училище", допълни Даниела Владимирова. 

Вижте повече в репортажа на Тереза Кънчева.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК