Според зодията: Ще имате ли успех с любовта през тази седмица?

Първите дни на новия месец няма да бъдат особено хармонични

30.08.2021 | 15:39 Редактор: Здравко Черкезов
Според зодията: Ще имате ли успех с любовта през тази седмица?

Първите дни на новия месец няма да бъдат особено хармонични за любовта. Марс и Нептун може да доведат до обърквания, фантазии, които няма да се осъществят. Не са изключени моменти на ревност, притежание, опит за контрол на половинката. Какво ви очаква според зодията, вижте в любовния ни хороскоп.

Овен 

Меркурий се премества в партньорския ви сектор тази седмица, а това означава, че любовта може да ви накара да мислите по определени въпроси, свързани с нея. Обвързаните представители на зодията ще имат възможността да подобрят комуникацията с половинката си. Това ще улесни постигането на компромис, предоставяйки ви чудесна възможност да вземате важни решения заедно. Сега ще ви бъде по-лесно да видите перспективите на партньора си. Ако имате нещо за споделяне – направете го!

Телец

Телците ще бъде важно да внимават, защото е възможно да се сблъскат с фалш и лъжи. Това важи особено за необвързаните, които флиртуват, планирали са срещи или пък ще се запознаят с нова личност. Марс се противопоставя на Нептун, който е във вашия романтичен сектор, което може да доведе до измами по отношение на секса. Някои от обвързаните Телци може да обсъдят темата за бебе. Като цяло, ако имате половинка до себе си, опитайте да не спорите, особено ако се чувствате напрегнати.

Близнаци

Близнаци, любовта е в ума ви! Вашата управляваща планета Меркурий ще се премести във вашия романтичен сектор, напомняйки ви за минали, настоящи и бъдещи любовни сценарии.  Какво се обърка в миналите ви любовни връзки? Опитайте да анализирате, за да сте сигурни, че няма да направите една и съща грешка два пъти. Разговорите с половинката ви или някого, когото харесвате ще ви носят удовлетворение. Ще се наслаждавате на компанията си, ще флиртувате, ще се преоткривате.

Четете повече по темата в Az-jenata.bg

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК