Как да имате неустоим грим през лятото

Започнете с подбора на правилния хидратиращ крем

17.07.2021 | 06:50 Редактор: Здравко Черкезов
Как да имате неустоим грим през лятото

Вече сме в разгара на лятото и с наслада се отдаваме на морски приключения, вълнуващи партита и забавления, като част от приятните емоции е и начинът, по който изглеждаме. Самочувствието, което всяка дама иска да има се дължи много често и на подходящия грим, който избираме за своята визия. За да сте неустоими по време на лятната почивка, както и при всички вълнуващи изживявания, които ви предстоят в следващите горещи седмици, ще ви споделим няколко полезни грим препоръки за неустоим външен вид.

Започнете с подбора на правилния хидратиращ крем.

Една от първите и най-важни стъпки за грима през лятото е подготовката на кожата. Това включва задължително хидратиращ крем за лице, с който започва бюти рутината ни за деня. Хидратиращата грижа спомага кожата да е свежа, подхранена и по-гладка, за да можем да нанесем останалите продукти от макиажа.

Не пропускайте слънцезащитата.

След хидратацията през летните месеци задължителна е и слънцезащитата, за която не се уморяваме да пишем колко е важна както за здравето, така и за красотата на кожата ни. Повечето кремове за лице вече съдържат и слънцезащитни филтри, които предпазват кожата през деня, но ако вашата козметика няма SPF, задължително нанасяйте отделно такъв крем.

Ако през деня ще сте изложени дълго време на пряка слънчева светлина, не забравяйте да нанасяте на всеки 2 часа слънцезащитен продукт.

Четете повече по темата в Az-jenata.bg

Снимка: Pixabay

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК