Мода: Синът на Мадона "с гордост" носи рокли у дома

Певицата се похвали в социалните мрежи, че Дейвид Банда не се притеснява от мнението на хората

01.06.2021 | 23:35 Редактор: Здравко Черкезов
Мода: Синът на Мадона

Мадона е известна с таланта си да пречупва стереотипите и го е правила на няколко пъти пред погледа на целия свят. Певицата винаги е била екстравагантно облечена по време на изпълненията си на сцена или пък впечатлява с акробатични и секси движения, понякога дори и със свои колеги. Тези интересни, според някои фенове странни нагласи, изглежда се попиват и от децата ѝ.

Носителката на седем награди "Грами" се похвали в социалните мрежи, че синът ѝ Дейвид Банда не се притеснява от мнението на хората и с гордост носи рокли у дома. Мадона сподели видео на 15-годишното момче, което носи копринена бяла рокля от марката Mae Couture и щастливо се разхожда из къщата. "Увереността е всичко, от което се нуждаем", написа гордата майка в Instagram.

Дейвид по никакъв начин не се притесни от камерата и показа тоалета си, който беше дълъг до глезена и включваше черни букви, които бяха изписани по цялата рокля.

Четете повече за визията на младия мъж, осиновен от Мадона, в Tialoto.bg

Снимка: БГНЕС

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК


2
1 rate up comment rate down comment 1
анонимен
преди 2 години
До 1: Милият ми нискочел,тесногръд ,панелен бачкаторрр от комент 1... типичен бг - шлосер...хахаха Сигнализирай за неуместен коментар
1
1 rate up comment rate down comment 1
Мадон
преди 2 години
Така е, като не са му обясниликое за какво служи, вход ли е или изход! Сигнализирай за неуместен коментар