Шварценегер: Чудесно е да си дядо, но ме кара да се чувствам стар

Актьорът смята, че се справя чудесно с отглеждането на Лайла

07.05.2021 | 12:48 Редактор: Здравко Черкезов
Шварценегер: Чудесно е да си дядо, но ме кара да се чувствам стар

Оказва се, че отглеждането на пет деца не е достатъчно доказателство за родителските способности на Арнолд Шварценегер. Или поне не по стандартите на дъщеря му Катрин.

В шоуто на Джими Кимъл 73-годишният актьор отговаряше на редица въпроси, включително и за живота си по време на пандемия и дали се включва в грижите за внучка си Лайла. Момиченцето се роди през август 2020 г. и е първо дете за Катрин Шварценегер и съпруга ѝ Крис Прат. 

"Да си дядо е чудесно. Единственото негативно нещо е, че ме кара да се чувствам стар", пошегува се Арнолд, цитиран от tialoto.bg. Той добави, че се гордее с дъщеря си и съпруга ѝ и смята, че те се справят чудесно с отглеждането на Лайла.

Актьорът разкрива, че момиченцето се наслаждава на всяка минута в семейната ферма, където свободно се разхождат декоративни магарета и коне. "Лайла е идвала няколко пъти у дома и често седи върху магарето Лулу или кончето Уиски. Смятам, че от нея ще излезе чудесен ездач", похвали се Шварценегер. Относно това дали помага в грижите за детето, той отрича и обяснява, че Катрин не позволява никой друг да пипа дъщеря й.

"Катрин много я пази. Винаги, когато докосна бебето, тя ми казва да не го прави по този начин, а по друг. Опитвам се да ѝ обясня, че съм отгледал пет деца и знам това-онова, но тя не чува и се страхува, когато съм близо до Лайла", казва Арнолд. Според него, това е напълно нормално за всяка една майка, особено за дамите, които имат дете за първи път.

Снимка: БГНЕС

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК